Menu
Groepsuitjes

Review: Timemachine Dinnershow – dé dinnershow in Aalsmeer!

Een nieuwe en unieke dinnershow waar u een onvergetelijke avond uit mee zult beleven! Een reis langs verschillende hoogtepunten uit het muzikale tijdperk, waarbij u mag verwachten dat u deze muzikale achtbaan niet snel zult vergeten! Kom het samen ervaren met vrienden of familie!

Uniek avondje uit; Entertainment, dansen, dineren en genieten
Deze Dinnershow is speciaal ontworpen en daarbij voorzien van de laatste technische audiovisuele ontwikkelingen op het gebied van entertainment. Het entertainmentgehalte zorgt voor een onvergetelijke avond, waarbij de tijd voorbij vliegt en het u aan niets zal ontbreken.

Van ballad – Time tot aan Disco -Time met de hits van toen en nu. Mocht u van dansen houden, maakt u zich dan geen zorgen. Tijdens de Dinnershow is er genoeg gelegenheid om mee te swingen op onze dansvloer! Daarnaast kunt u natuurlijk genieten van ons buffet en heerlijk bijkletsen met uw gezelschap tijdens het diner. Onze enthousiaste medewerkers zullen ervoor zorgen dat het onbeperkte aanbod uit de Hollandse bar, bij u aan tafel terecht komt.

Mochten wij u verleiden tot een onvergetelijke muzikale reis, dan begroeten wij u graag!

Timemachine dinnershow

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement?
“Prachtige show in mooie locatie met goed zang talent.Goede ambiance. Het eten kon beter koud buffet was zeer goed warm buffet was kindereten. Drank is voldoende geserveerd prima. Voor ons zeker nog eens herhalen.”
Myriam Matthijs geeft een 8.

“We hebben een hele leuke avond gehad met de hele familie. Het eten was goed en heel lekker. De zangers en zangeressen brachten een gevarieerde show. En de danseressen maakten de show compleet! De avond vloog om en aan het eind stond iedereen op de dansvloer! Klein puntje. Het afroepen per tafel ging niet helemaal goed waardoor de eettijd voor de laatste tafels aan de korte kant was.”
Anoniem geeft een 8.

“We hebben ons prima vermaakt. Het was prima verzorgd en de gastvrouwen waren erg beleef, netjes en vrolijk en klantgericht. Het ontbrak ons aan niets.”
Loek Pot geeft een 9.

Wilt u ook eens lekker een avondje uit met de Timemachine Dinnershow – dé dinnershow in Aalsmeer!?