Menu
Groepsuitjes

Mis het niet! ABBA Gold – The Concert Show met overnachting in Egmond aan Zee

Op 31 oktober 2015 een sensationele avond beleven?
Op zaterdag 31 oktober 2015 vindt een fantastische internationale dinnershow plaats. Een sensationele muzikale act: Abba Gold – The Concert Show. Een zeer authentiek klinkend tribute aan deze legendarische band! Deze bijzondere show mag u absoluut niet missen. Daarom hebben we er een speciaal swingend en compleet verzorgd arrangement voor u van gemaakt!

Het hotel en de kamers
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Even lekker een avondje genieten van die geweldige hits van ABBA. Daarna overnachten in het geweldige 4 sterren hotel aan het strand in Egmond aan Zee. Wees er snel bij want vol = vol! Klik hier om te boeken voor dit heerlijke weekend met Abba Gold.