Menu
Groepsuitjes

Nieuw: Catamaran Zeilen naar de Waddeneilanden

Onthaasten op het water, stel je voor… een dagje zeilen op een catamaran…met een oer-Hollands landschap als decor…lekker liggend in de zon…of beschut tegen regen en wind…heerlijk eten en drinken tot je beschikking…het kan met dit fantastische zeiluitje. Kom ook lekker een dagje Catamaran Zeilen naar de Waddeneilanden, vanuit Makkum.

Zeilen op het IJsselmeer of het Wad
Vanuit Makkum varen wij het IJsselmeer en/of de Waddenzee op, voor een volledig verzorgde zeildag voor groepen vanaf 8 tot maximaal 24 personen.

Omdat de Bejo II en III snelle schepen zijn kunnen wij afstanden afleggen én tijd overhouden om de steden en dorpen aan het meer en/of de Waddeneilanden te verkennen.
En wat dacht u van droogvallen op het wad, zeehondjes kijken en een mooie zonsondergang?

De ideale invulling van een familiedag, bedrijfsuitje, teambuilding etc. Ook de catering aan boord wordt door ons verzorgd: van ontbijt tot diner, van eenvoudig tot zeer luxe, aangepast aan uw wensen.

Catamaran Zeilen

Catamaran Zeilen

Wij nemen u met de Bejo II en/of Bejo III, 2 schitterende catamarans, mee op het IJsselmeer of over de Waddenzee naar één van onze mooie Waddeneilanden. U stapt met uw gezelschap op in Makkum en wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie met gebak of krentenbrood en dan varen we uit naar bijvoorbeeld Enkhuizen of Terschelling. Onderweg kunt u genieten van een heerlijke zeiltocht met een catamaran voorzien van een drankje en krijgt u een heerlijke lunch aangeboden. Op de bestemming aangekomen kunt u met uw gezelschap gaan passagieren.

Hierna varen wij bij deze dagtocht onder het genot van een hapje en een drankje terug naar Makkum. Omstreeks 17.00 uur nemen wij afscheid met een scheepsbittertje. Als het afscheid u wat moeilijk valt kunt dit nog wat uitstellen door te kiezen voor een diner aan boord.

Wilt u ook eens één van de Waddeneilanden ontdekken met het Zeilen op een catamaran vanuit Makkum?