Menu
Groepsuitjes

Nieuwe Dinnershow in Brabant – Magic Surprise

Avondje uit met familie en vrienden en genieten van een heerlijk 4-gangen diner, uitstekende entertainment in een sfeervolle feestlocatie in Brabant?

De combinatie van illusie, humor en gezelligheid maken tijdens deze dinnershow Magic Surprise uw avond helemaal compleet.

Sfeervol en verrassend entertainment
U kent het wel “balletje– balletje” en de truc met de kaarten: tijdens deze dinnershow laten wij u de kunst van het schijnbaar onmogelijke zien. En..u zit allemaal eerste rang op deze avond.

Terwijl u geniet van een heerlijk 4 gangen diner in combinatie met drankjes zal onze illusionist en zangeres u aan en rond de tafels vermaken.Tussen de gangen van het diner zal onze Magic Entertainer u in kleine groepjes mee nemen naar zijn “theater” voor een spectaculair optreden. U zult verbaasd staan van zijn hand- en vingervlugheid waardoor een bedrieglijk, vaak optisch effect wordt gecreëerd.

Deze dinnershow is al vanaf 2 personen te boeken en staat gepland voor vrijdag 19 juni, vrijdag 25 september, vrijdag 4 oktober en vrijdag 20 november 2015.

Wilt u meer weten en deze avond uit ook beleven?
Lees dan hier meer over deze Magic Surprise dinnershow in Brabant!