Menu
Groepsuitjes

Review: Actief Fietsen en Fluisteren in de Weerribben

Geniet van een dagje uit in het prachtige natuurgebied van de Weerribben. U ontdekt de natuur fietsend en fluisterend. Ondertussen is er natuurlijk voldoende tijd om met vrienden of familie te genieten van een heerlijke picknick die u meekrijgt.

Compleet Dagje Uit in de Weerribben
Ervaar en ontdek het Nationaalpark de Weerribben-Wieden op diverse wijzes. U kunt kiezen voor de ouderwetse, nostalgische en ludieke TukTuk, met de fiets of kickbike, per fluisterboot of kano.

Ontdek de mooiste plekjes in het Nationaalpark
U wordt ontvangen in ‘t Binnenhof met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens stapt u op een vervoermiddel naar keuze en gaat u aan de hand van een leuke route door de Weerribben-Wieden. Onderweg stopt u in Kalenberg bij Pieter Jongschaap op waar u gaat fluistervaren of kanoën. Bij vertrek krijgt u een uitgebreide picknick mee dus deze kunt u nuttigen wanneer u wenst.

Aansluitend vervolgt u uw route weer naar ‘t Binnenhof waar u de dag afsluit met een 3-gangendiner, barbecue of buffet.

U kunt in 2014 ook kiezen om het varen in de Weerribben te vervangen door varen in de Wieden (Giethoorn of de 5 meren bij Wanneperveen)

‘t Binnenhof, Paasloo

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“De tocht met de tuktuk en fluisterboot waren erg leuk, maar mischien is het leuk om er een (foto)puzzeltocht aan toe te voegen, dan heb je iets meer te doen tijdens de rit.
De bediening tijdens de barbecue was naar ons idee nog onervaren, lieten veel vallen, waren niet goed ingespeeld op elkaar.”

Anoniem geeft een 7.

“Het was een fantastische dag mede dankzij het weer.Als het had geregend weet ik niet of jullie een alternatief te bieden hadden. Ik vond het geweldig georganiseerd,de koffie met gebak,fietsen,boten en de barbecue.Het personeel was ook heel vriendelijk. Mijn kinderen en kleinkinderen hebben ook een fantastische dag gehad en daar doe je het voor. Hartelijk bedankt.”
E. Vendel geeft een 9.

Wilt u ook genieten van een Compleet Dagje Uit in de Weerribben – Fietsen en Fluisteren door de natuur?