Menu
Groepsuitjes

TOP 5 Aanschuiffeesten; al vanaf 2 personen!

Wilt u een grandioos feest beleven maar is uw groep te klein voor een eigen locatie? Schuif dan gewoon aan bij een van deze spetterende swingfeesten en beleef een gezellig avond met uw vrienden of familie.

Timemachine de Dinnershow
Timemachine is een unieke show vol met entertainment, dans, dineren en genieten.De show neemt je mee in een reis langs verschillende hoogtepunten uit het muzikale tijdperk. Laat u verrassen, het is tijd voor een gezellig avondje uit!

Theaterdinersalon de Avenue – een avondje uit vol plezier
Elk weekend Topentertainment in Breda. Elk weekend worden er spraakmakende dinershows georganiseerd in het centrum van Breda. Elke show is weer anders. Of u nu op zoek bent naar top entertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar (op 30 minuten van Arnhem net over de Duitse grens) is een zeer bijzonder hotel, congres en uitgaanscentrum dat een uniek verblijf garandeert. De sfeer, de locatie en de vele (onlangs gerenoveerde) faciliteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen, heerlijk kunt genieten en ontspannen.

De arrangementen in Wunderland Kalkar zijn uitermate geschikt voor verschillende doelgroepen en zijn altijd all-inclusive.

Activiteiten zoals o.a. kegelen, bowlen, midgetgolf (buitenbaan) en darten behoren ook tot de mogelijkheden.

Partyboerderij de IJsselhoeve – Altijd feest!
Voor elk feest – groot of klein – moet u bij De IJsselhoeveâ zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Restaurant & Partyboerderij de IJsselhoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ruim 80 meter aan feest op de Radarstoomboot
Aan exclusiviteit geen gebrek. Aan boord kunt u rekenen op een koninklijke verzorging in nostalgische sferen. Tijdens uw verblijf in een van de monumentale salons geniet u samen met uw gasten van het beste dat organisatie, bemanning en keukenbrigade u te bieden hebben. Daarom: welkom aan boord. U staat op het punt iets bijzonders te beleven.

  1. Timemachine Dinnershow – dé dinnershow in Aalsmeer!
  2. Cirque d’Avenue Dinershow – Spectaculair avondje uit in Breda
  3. All-inclusive feest avond met overnachting
  4. All inclusive Themafeesten – al vanaf 4 personen
  5. Dinnershow Dinner & Dance – All-In Avondje uit in Rotterdam

Met recreatieve groet,

Linda Brugman

Recreatief.nl