Site TIP: ZeilenmeteenKlipper.nl

Site TIP: ZeilenmeteenKlipper.nl

Zeilen in Nederland. Heerlijke zeilarrangementen op een prachtige Klipper. Zeilen op het Grevelingenmeer in Zeeland, zeilen op het IJsselmeer, zeilen in Friesland, zeilen op de wadden, zeilen op het Sneekermeer. Een fantastisch idee voor een heerlijke zeildag vindt u op Zeilenopeenklipper.nl

Samen met uw vrienden, familie, relaties of uw bedrijf een ontspannen ochtend of middag zeilen op een klipper. Ontspanning en inspanning gaan op deze dag hand in hand. Samen de zeilen zetten, zelf het schip sturen en de navigatie doen. Onder leiding van de bemanning lukt u dat. Zelf heeft u geen enkele ervaring nodig, maar aan het eind van de dag bent u wel in staat deze statige dame mee te helpen varen.

Zeilen is een techniek van voortbeweging door windkracht op een zeilschip, zeilboot, surfplank of met een zeilwagen over land. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de kracht van de wind die ontstaat doordat het zeil de snelheid en richting van de inkomende wind verandert.

Om u een idee te geven van de arrangementen die wij bieden op ZeilenmeteenKlipper.nl, heb ik er een aantal voor u uitgelicht:

  1. Halve dag Zeilen op een Klipper
  2. Middagje Zeilen op een klipper uit Muiden of Amsterdam
  3. Dagje heerlijk Zeilen op een Klipper over het IJsselmeer

Klik hier voor al onze TRIPS voor het Zeilen op een Klipper!

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl / Zeilenopeenklipper.nl