Menu
Groepsuitjes

TOP 3: Actief Strandfeest in Scheveningen

Strandfeest organiseren? Hier vindt u de leukste feesten op het strand. Van actief uit op het strand tot een spetterende beachparty! Uw strand evenement, arrangement of feest aan het strand van Scheveningen, de meest populaire badplaats van Nederland. Geniet van uw strandfeest

Scheveningen
Scheveningen, de badplaats achter Den Haag, biedt volop mogelijkheden om een heerlijk weekendje er op uit te zijn of zomaar lekker een paar dagen er tussen uit. Het lange zandstrand, de vele strandpaviljoens, winkeltjes, Holland Casino en het Circus theater maken Scheveningen the place to be!

Strandpaviljoen Blue Lagoon
Strandpaviljoen Blue Lagoon is gelegen aan het strand van Scheveningen, vlakbij het karakteristieke Kurhaus met een prachtig uitzicht op de markante Pier.

Zelfs bij wat minder goed strandweer is het er goed toeven dankzij de 12 openhaarden en 40 loungebanken. De wuivende palmen en het geruis van de zee maken dat alle gasten zich heerlijk kunnen ontspannen. Voeg daarbij de relaxte muziek, de heerlijke zomerse gerechten, de lekkere koele drankjes en Blue Lagoon wordt een plek die niemand meer wil verlaten.

Strandpaviljoen Blue Lagoon Scheveningen biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Toplocatie aan het strand, sfeervolle ambiance en met zorg bereide gerechten. Dat alles maakt van Blue Lagoon niet zomaar een strandrestaurant. Het is ook de ideale locatie jou vrijgezellenfeest. Of wat dacht u van de vele evenementen en workshops?

Beachclub Copacabana
In Brazilië ligt het befaamde zwoele strand Copacabana. Copacabana dat schoonheid of mooi betekent heeft ook haar plaats gevonden aan het strand van Scheveningen. Warme kleuren, wuivende palmen, relaxte strandstoelen en lounge corners brengen je in een caribische-sfeer. Geniet van een drankje en verwen jezelf met een lunch of diner uit onze gewaardeerde keuken.

Beachclub Copacabana

  1. Groepsarrangement in Scheveningen – actie en ontspanning
  2. Vrijgezellendag op het strand in Scheveningen
  3. Zeskamp en BBQ – Groepsuitje op het strand van Scheveningen

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl