Menu
Groepsuitjes

Review TIP: Swingende Dinnershow Aalsmeer

Een nieuwe en unieke dinnershow waar u een onvergetelijke avond uit mee zult beleven! Een reis langs verschillende hoogtepunten uit het muzikale tijdperk, waarbij u mag verwachten dat u deze muzikale achtbaan niet snel zult vergeten! Kom het samen ervaren met vrienden of familie!

Timemachine de Dinnershow
Timemachine is een unieke show vol met entertainment, dans, dineren en genieten.De show neemt je mee in een reis langs verschillende hoogtepunten uit het muzikale tijdperk. Laat u verrassen, het is tijd voor een gezellig avondje uit!

Uniek avondje uit; Entertainment, dansen, dineren en genieten
Deze Dinnershow is speciaal ontworpen en daarbij voorzien van de laatste technische audiovisuele ontwikkelingen op het gebied van entertainment. Het entertainmentgehalte zorgt voor een onvergetelijke avond, waarbij de tijd voorbij vliegt en het u aan niets zal ontbreken.

Van ballad – Time tot aan Disco -Time met de hits van toen en nu. Mocht u van dansen houden, maakt u zich dan geen zorgen. Tijdens de Dinnershow is er genoeg gelegenheid om mee te swingen op onze dansvloer! Daarnaast kunt u natuurlijk genieten van ons buffet en heerlijk bijkletsen met uw gezelschap tijdens het diner. Onze enthousiaste medewerkers zullen ervoor zorgen dat het onbeperkte aanbod uit de Hollandse bar, bij u aan tafel terecht komt.

Mochten wij u verleiden tot een onvergetelijke muzikale reis, dan begroeten wij u graag!

Voor Wie, Wanneer en Hoe laat?
Voor wie: De dinnershow is geschikt voor iedere aangelegenheid. Al vanaf 2 personen te boeken.
Wanneer: Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en de eerste zondag van de Maand

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Wij hebben met 22 personen een hele leuke avond gehad. Vooral het mee kunnen dansen met de artiesten maakt het tot een feestje. Bediening was goed. Lopend buffet is prettig ieder kan pakken wat hij wil. Maakt het niet zo statisch. Bedankt”
Ria Everts geeft een 8.

“Prachtige show in mooie locatie met goed zang talent.Goede ambiance. Het eten kon beter koud buffet was zeer goed warm buffet was kindereten. Drank is voldoende geserveerd prima. Voor ons zeker nog eens herhalen.”
Myriam Matthijs geeft een 8.

“We hebben een hele leuke avond gehad met de hele familie. Het eten was goed en heel lekker. De zangers en zangeressen brachten een gevarieerde show. En de danseressen maakten de show compleet! De avond vloog om en aan het eind stond iedereen op de dansvloer! Klein puntje. Het afroepen per tafel ging niet helemaal goed waardoor de eettijd voor de laatste tafels aan de korte kant was.”
Anoniem geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van de Timemachine Dinnershow – dé dinnershow in Aalsmeer!?