Menu
Groepsuitjes

Trouwjurken: je mooiste dag in je favoriete stijl

Je wilt graag een bruidsjurk die supervrouwelijk is en die je pluspunten nog eens extra benadrukt. Uiteraard in een stijl die je mooi, leuk of aantrekkelijk vindt. Lees meer over de trouwjurken van 2015. Zo kun je inspiratie opdoen voor een jurk die bij jou past, van stoer tot romantisch en van klassiek tot modern.

Ga je voor mooie details op de rug?

Alle bekende merken brengen dit jaar originele bruidsjurken met een lage tot zeer lage rug, waarmee je zeker alle aandacht naar je toetrekt als de bruiloftsgasten je zien dansen of het ja-woord zien geven. Dit is wel voor de vrouw die houdt van opvallen…

Voel je je met een laag uitgesneden rug niet op je gemak, dan kun je ook kiezen voor een rug met originele details (zoals doorschijnend kant met motieven, pareltjes of knoopjes), wat juist een heel subtiel effect heeft. Zo volg je toch de trend, maar op een wat bedektere manier.

Vintage, glamorous of hippie
Trouwen doe je maar één keer in je leven en het is geweldig om dat groots te vieren met een uitbundige jurk met kraaltjes, steentjes, glitters, strikjes of een rok met veel volume. Houd jij ook van de glitter en glamour van Hollywood of van lief en romantisch, dan kun je je dit jaar helemaal uitleven.

Houd je van vintage details uit de jaren twintig tot zeventig, dan kun je denken aan mysterieus kant, stijlvolle franjes of bijzondere haaraccessoires. Leuk is ook de Ibiza look, die heel zorgeloos en meisjesachtig is. Ook een soepele creatie met hippie-elementen, zoals een hoed met bloemen, is heel vrolijk en apart.

Een moderne look
Wil je een bruidsjurk met zo min mogelijk romantische details, dan kun je gaan voor een ingetogen jurk die opvalt door zijn eenvoud. De kleur kan wit zijn, maar denk ook eens aan een trendy kleur, zoals turquoise of zachtoranje.

Jouw favoriete jurk hoeft uiteraard niet per se lang te zijn: je kunt ook voor een kort model gaan, voor een hippe, stoere oogopslag. Een jurk moet uiteraard passen bij je persoonlijkheid. Gelukkig zal het met de ruime keuze in trends niet moeilijk zijn om jouw favoriet te vinden. Kijk voor meer inspiratie bij De Bruidshoek. Zij hebben jurken in alle stijlen die je maar wilt. En als je voor een extra scherpe prijs een bruidsjurk wilt, dan kun je terecht bij Bruidsoutlet. Genoeg keuze als jij er op je allermooiste uit wilt zien op jouw dag!