Menu
Strand

2 Toppers: Kerst aan Zee vieren?

Genieten van de Kerst aan Zee. Wie wilt dat nou niet? Culinair genieten tijdens 1e en/of 2e kerstdag en overdag lekker uitwaaien aan het strand. Overdag genieten van het prachtige zwembad en even ontspannen in de sauna en ‘s avonds na het heerlijke diner een strandwandeling maken. Wat een romantiek!

Bij Hotel Zuiderduin beleefd u een heerlijke kerst. Geen tijd om 3 dagen te blijven? Wij bieden u een 2-daags kerstaanbieding waarbij u met één overnachting ook alles uit uw verblijf kunt halen. Het hotel biedt alle gewenste faciliteiten en u geniet optimaal van uw verblijf.

Hotel Zuiderduin
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand.Het hotel beschikt over 365 kamers en is gedurende de kerstdagen helemaal ingericht in kerstsfeer. Ook in 2014 kunt u dus weer volop genieten en bent u verzekerd van een zorgeloze en ontspannen kerst.

Kerst Egmond aan Zee

De kamers
De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites. De modern ingerichte hotelkamers bestaan uit 2 bedden, toilet, douche, ligbad, balkon, telefoon, radio, multimedia televisie; naast de reguliere TV zenders kunt u hiermee ook video’s en cd’s selecteren. Tevens kunt u uw laptop hierop aansluiten of via de TV op het internet surfen.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Egmond aan Zee
Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Bekijk nu de 2 Toppers voor een heerlijke Kerst in Egmond aan Zee:

  1. 3-daags Kerstarrangement aan zee
  2. 2-daags SUPER Kerstaanbieding aan zee

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl