Menu
Strand

Tip van de Redactie: AANBIEDING Blokarten op het strand van IJmuiden

Race over het strand met een blokart, de driewieler met het grote zeil. Voel de wind door je haren, ervaar de snelheid en geniet van deze avontuurlijke sport. Boekt u dit uitje in de periode 1 oktober tot en met 31 december 2013 dan ontvangt u 15% korting over de activiteiten!

AANBIEDING Blokarten – strandzeilen uitje in IJmuiden
Een avontuurlijk stranduitje, een uitdaging voor iedereen. Ga je voor de snelheid of voor de kunsten op 2 wielen? Doe mee met deze aanbieding voor het strandzeilen.

Het blokarten als groepsuitje is voor groepen van minimaal 10 personen.

Wat is blokarten?
Blokarten, ook wel strandzeilen genaamd is een nieuwe hype binnen de actieve buitensport en evenementenbranche. Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten is dit een echte knaller! In een zeilwagen met drie wielen kunt u over het strand rijden en snelheden behalen tot over de 50 km per uur! Blokarten is een uitdagende sport die toch snel is aan te leren en bovendien erg veilig. Binnen een tijd van tien minuten heeft u alles onder contole en heeft u de tijd van uw leven! Blokarten is alleen mogelijk op het strand van IJmuiden.

Blokarten1

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Lekker met z’n zevenen wezen blokarten. Lekker gezond ( op het strand), sportief ( maar niet te, iedereen kan het) en een beetje avontuur. Een aanrader, wij gaan het zeker nog eens overdoen!”
Arno Wolters geeft een 9.

“Prima uurtjes gehad met duidelijke uitleg. Zeker voor herhaling vatbaar.”
E. Houweling geeft een 8.

“leuk uitje! Vriendelijke instructeurs….en erg grappig om eens over het strand te racen!!”
Rianne van Huijsstee geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten op het strand het de Klik AANBIEDING Blokarten – Strandzeilen in IJmuiden?