3 Toppers voor een Romantisch weekendje weg aan het Strand

3 Toppers voor een Romantisch weekendje weg aan het Strand

Bent u op zoek naar een romantisch weekendje weg aan het strand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor vandaag hebben wij 3 Toppers uitgelicht voor een heerlijk strandweekend in Egmond aan Zee of Scheveningen.

Egmond aan Zee
Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Scheveningen
Scheveningen, de badplaats achter Den Haag, biedt volop mogelijkheden om een heerlijk weekendje er op uit te zijn of zomaar lekker een paar dagen er tussen uit. Het lange zandstrand, de vele strandpaviljoens, winkeltjes, Holland Casino en het Circus theater maken Scheveningen the place to be!

Wilt u ook Romantisch komen genieten aan het Strand? Bekijk nu onze 3 Toppers voor het Romantiek aan het Strand en ga er ook even lekker tussenuit!

  1. Romantisch genieten aan de Kust – Weekendje weg in Egmond aan Zee
  2. Romantiek aan de kust arrangement
  3. Romantisch nachtje weg in Scheveningen

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl