Menu
Groepsuitjes

Nieuw: All Inclusive Themafeest in Brabant

Op zoek naar een topfeest? Reserveer dan 1 van onze themafeesten. Op diverse vrijdagen en zaterdagen kunt u zich inschrijven voor een van deze Topavonden. Een feestje? Nee, … een regelrechte knalparty, vol entertainment, gezelligheid, topcabaret en wervelende optredens!

Twee varianten
Aanschuiffeesten op vrijdag en zaterdag zijn er in 2 varianten: een met buffetkraampjes én een met 5 gerechten, die aan tafel worden uitgeserveerd. Daarbij wordt er tijdens deze twee varianten altijd onbeperkt drank uitgeserveerd, waaronder ook het buitenlands gedistilleerd assortiment, verrassend entertainment verzorgd en is er de hele avond muziek van een discjockey.

Goud van Oud: lekker swingen op de jaren 60 en 70! of We love the 80’s en 90’s

Goud van Oud:
Met onweerstaanbare muziek nemen wij u mee naar vervlogen tijden. We geven u het allerbeste van de jaren ’60, ’70. Laat u meeslepen op deze muzikale reis onder leiding van de wereldberoemde showmaster: Eddy Revival! Samen met zijn vrienden zal hij u de tijden van weleer opnieuw laten beleven…. Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten!

Themafeest We Love the ’80 & ’90
Kent u ze nog: Kiss, The A-team, de Dolly Dots en The Village People? Denkt u nog wel eens terug aan Baywatch, 2 Unlimited, Miami Vice of MC Hammer? Samen geven ze u het echte jaren ’80 en ’90 gevoel. Dit gevoel kunt u tijdens We love the ’80 & ’90 weer herbeleven. Het is een groot feest van herkenning!

Helemaal Holland, Gooische Vrouw zoekt Boer of Sister Act?

Helemaal Holland:
Helemaal Holland is een feest van herkenning. Het vertelt het verhaal van ons o zo mooie land en haar bewoners met hun typisch Hollandse eigenaardigheden. Op een uitgesproken manier met lekker eten, volop drank en vooral feest zult u niets te kort komen op dit ouderwets avondje gezelligheid.

Gooische vrouw zoekt Boer:
Dit themafeest gaat over de liefde. Na haar 3e echtscheiding is Mariska het beu. Ze is berooid achter gelaten maar dat wil ze natuurlijk niet laten zien aan haar vrienden en familie. Alleen Tante Kaat weet hoe ze er voor staat en die is juist goed in de vuile was buiten hangen, met name in het Gooi en omstreken. In zekere zin is Mariska dus weer op jacht, ze zoekt een man! En dit keer geen Gooische bal met te veel air en een te groot ego. Nee, Mariska wil dit keer een echte man…, ze wil een buitenman, zongebruind (zonder spraytan) met humor; ze wil een Boer!

Themafeest Sisters Act
Dit humoristische thema vertelt het feestelijke verhaal over een klooster in crisistijd. Moeder Overste zit met een lege kloosterkas en besluit, om deze te spekken, een groot benefietfeest te geven voor kloosterlingen uit binnen en buitenland. En u? U bent de eregast. Diverse vreemde buitenlandse gasten maken hun opwachting en begroeten u op hun eigen speciale wijze.

Kom ook genieten van dit geweldige ALL IN Themafeest in Brabant!