Nieuw: Clinic Strandzeilen of Kitebuggy op het Noordzeestrand

Nieuw: Clinic Strandzeilen of Kitebuggy op het Noordzeestrand

Wilt u met vrienden, familie, collega’s of voor een vrijgezellendag een actief, stoer en sportief uitje organiseren? Ga dan eens een clinic strandzeilen, kitebuggyen of suppen volgen op het mooiste strand van Zuid-Holland en Zeeland op de Brouwersdam!

Volg een cli1nic strandzeilen of kitebuggy.

Strandzeilen
Tijdens het strandzeilen rij je in een snelle zeilwagen, een blokart, voorzien van een groot zeil. Dit maakt het mogelijk om over het strand te scheuren met alleen de kracht van de wind. Jullie oefenen in groepjes van 2 met de blokarts, terwijl de instructeur jullie in de gaten houdt en tips geeft. Hebben jullie het strandzeilen onder de knie? Dan kunnen jullie tegen elkaar racen om te kijken wie er de allersnelste is! Strandzeilen is een activiteit die voor iedereen geschikt is, er is geen zeilervaring voor nodig.

Kitebuggy
Bij het kitebuggyen rijd je in een kleine buggy met daarop een grote vlieger, oftewel een kite, die de wind vangt. In een mum van tijd race je over het strand. Het kitebuggyen is een spectaculaire activiteit die geschikt is voor iedereen!
Het is belangrijk dat het kitebuggyen veilig verloopt. Onze instructeurs geven instructies om goed en veilig met de kite overweg te kunnen. Dit is de eerste stap in de clinic kitebuggyen. Als jullie dit onder de knie hebben, gaan jullie leren de buggy te besturen. Hierna zijn jullie klaar om zelfstandig over het strand te racen. Onze instructeurs blijven altijd in de buurt om jullie in de gaten te houden en tips te geven.

Clinic SUP (Stand Up Paddle) op de Noordzee!
Nog nooit van Stand Up Paddle gehoord? Dat is niet zo gek. Stand Up Paddle is een vrij nieuwe sport, maar tegelijk de snelst groeiende watersport van dit moment. Stand Up Paddle wordt ook wel ‘suppen’ genoemd. Met een groot en breed surfboard en een peddel ga je het water op. Staand op het SUP-board peddel je door de branding heen.

Tijdens een 2 uur durende sessie krijg je les van een instructeur in Stand Up Paddling. Geniet van de fascinerende Noordzee, bekijk de kitesurfers van dichtbij of toer heerlijk ongestoord rond over zee. Voor alle ‘suppers’ organiseren wij tochten langs de kust van de Brouwersdam!

De locatie op het Noordzeestrand
De activiteiten wordt gedaan op het Noordzeestrand op de Brouwersdam. De Brouwersdam is de dam die Zuid-Holland met Zeeland verbindt. Het strand is hier zeer breed en heeft een stevige ondergrond waardoor het de beste locatie aan de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust is om te komen strandzeilen of kitebuggyen.

Strandpaviljoen Brouw
Brouw is een uitbreiding van strand evenementenbedrijf Beware Beach. De surflessen, zomerkampen en andere sportieve uitingen van Beware Beach eindigen steevast met een lekker drankje en een smaakvolle dish bij het aangrenzende strandpaviljoen. Bij Brouw houden we van kwaliteit en dat zoeken we het liefst in de buurt. Niet alleen, omdat we onze tijd zo veel mogelijk op het strand rondbrengen of met een surfplank in de zee liggen, maar vooral omdat de omgeving heerlijke ingrediënten te bieden heeft.

Wilt u meer weten over de Clinic Strandzeilen of Kitebuggy op het Noordzeestrand?