Menu
Strand

Nieuw: Culinaire Kerst aan de Kust van Schoorl

Er even lekker tussen uit en culinair genieten in het Noord-Hollandse Schoorl? Kom dan genieten in dit gastvrije hotel! Lekker even uitwaaien aan zee, fietsen door de natuur en heerlijk culinair verrast worden bij terugkomst in ons hotel! Dat kan zomaar een dag zijn in uw heerlijke 3-daagse uitje.

Eventjes er helemaal tussenuit en uitgebreid genieten van wandel -en fietstochten door de Schoorlse duinen, heerlijk uitwaaien aan het strand, gecombineerd met de culinaire geneugten en de ambiance van Restaurant Hotel Merlet. Ons meerdaagse Merletarrangement biedt u de ideale mogelijkheid om er even lekker tussenuit te gaan.

Wij stellen u dit als 3-daags Culinair arrangement voor, echter is dit ook te boeken voor 2, 4 of meerdere dagen.

Hotel Merlet
Aan de breedste duinrand van Nederland ligt het rustieke dorp Schoorl. Het Restaurant Hotel Merlet heeft een unieke ligging aan de schapenweide met uitzicht op de Schoorlse duinrand. De omgeving is het gehele jaar prachtig, welke jaargetijde dan ook.

Hotel Merlet

Restaurant Merlet arrangement
Restaurant Merlet is sinds 1998 bekroond met een Michelinster, het menu dat wij u gedurende de avond serveren is met grote zorgvuldigheid samengesteld door Chefkok Frank van Enter en is gebaseerd op dagverse, seizoensgebonden ingrediënten.

Het menu wordt u voorafgaand aan het diner aan tafel voorgesteld en dit geeft u de mogelijkheid om eventuele dieëtwensen omtrent het menu kenbaar te maken. Sommelier Stefan Wierda voorziet u graag een passend wijnadvies.

Wilt u ook genieten tijdens de Kerst van een Culinair arrangement? Boek dan nu het 3 daags TOP culinair arrangement in Schoorl!