Menu
Strand

Nieuw: Romantisch Weekendje Weg in Noordwijk aan Zee

Een strandwandeling bij zonsondergang, een uitgebreid diner met verse (biologische) streekproducten, proosten op jullie liefde, ontbijten op bed, kortom; romantische dagen voor jullie samen! Geniet nu van dit Nieuwe Romantisch Weekendje Weg in Noordwijk aan Zee.

Overnachten aan zee – Vorstelijk genieten
Wij verwelkomen u graag als een vorst. De verschillende etages hebben elk hun eigen kleur. De etage met oranje kleuren refereert aan het Nederlandse koningshuis en de gele tinten verwijzen naar de Spaanse Bourbons. Het Belgische koningshuis ‘Saksen-Coburg’ wordt vertegenwoordigd door de beige kleuren. De bovenste etages hebben een koelere, blauwe kleur, welke terug doen denken aan de Zweedse Bernadottes. U heeft in het hotel overal beschikking over gratis Wi-Fi en 24-uurs roomservice. Het hotel verwelkomt ook honden en voorziet hen in de kamer van koekjes, een bed en een drinkbak. Er wordt een extra bijdrage gevraagd per nacht.

Romantisch genieten in Noordwijk aan Zee

Romantisch genieten in Noordwijk aan Zee

Uitstekend gelegen om leuke uitstapjes te maken
Het hotel is omringd door kleurrijke bollenvelden en een prachtige kustlijn. Door haar ideale locatie te midden van allerlei bezienswaardigheden, is dit de perfecte plek om de cultuur en natuur aan de kust op te snuiven. De bollenvelden, die bloeien van maart tot en met mei, zijn een ware traktatie voor het oog.

Op 250 meter afstand van het hotel ligt het strand, waar je lekker kunt uitwaaien of kunt zonnen.

De taxi of het openbaar vervoer brengt je naar het centrum van Amsterdam, waar je je ogen uit kunt kijken in het Rijksmuseum of door de grachten kunt varen, die tevens op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Ook Den Haag ligt vlakbij, waar een bezoek aan de internationale rechtbank zeker de moeite waard is.

Wilt u ook eens genieten van het Romantisch samen zijn in Noordwijk aan Zee?