Menu
Strand

Nieuw: Vier de Kerst aan Zee in Scheveningen

Vier Kerstmis op ongedwongen wijze op deze unieke locatie, direct aan het strand van Scheveningen. Een Kerstfeest van begin tot eind. Een rode neus, koude wangen…met familie of vrienden heerlijk uitwaaien op het strand om daarna weer op temperatuur in dit mooie hotel aan het strand!

Kerst aan het strand – Vier samen de feestdagen
Een Kerstfeest van begin tot eind, zoals Kerst moet zijn. Rode neus, koude wangen, lopend langs onze knetterende buitenhaarden bij de entree komen de geuren van Glühwein en warme chocolademelk u al tegemoet. Weer lekker op temperatuur komen met een glas wijn en goed gezelschap.

Genieten, dat is waar ook dit jaar Kerstmis om draait bij Carlton Beach. Met z’n tweetjes, met het gezin of met de hele familie; iedereen is van harte welkom! Vier Kerstmis op ongedwongen wijze op deze unieke locatie, direct aan het strand. Met de kleintjes genieten van grill gerechten in de Smugglers Grill of met de gehele familie aan tafel voor een uitgebreid vijfgangen diner in onze Beach Brasserie.

Kerst in Scheveningen

Kerstprogramma
Aankomst 25 december, aanvang 19.00. Op Eerste Kerstdag ontvangen wij u in onze Beach Brasserie. Aan tafel serveren wij eerst een glaasje Pro secco als aperitief. Vervolgens serveren wij een heerlijk 5-gangen diner. Op de achtergrond klinkt sfeervolle kerstmuziek…een sfeervolle Kerst!

Hotelfaciliteiten
183 Kamers, zwembad en fitness faciliteiten, kosteloos gebruik van het WiFi netwerk, eigen koffie en thee faciliteiten op de kamer, alle kamers beschikken over een eigen balkon.

Parkeren op eigen terrein (tegen betaling en op basis van beschikbaarheid).

Wilt u ook genieten van de Kerst aan Zee in Scheveningen?