Menu
Strand

Tip van de Redactie: Crazy Oud & Nieuw in Scheveningen

Nog geen plannen met Oud & Nieuw? Kom dan naar Scheveningen en geniet 2 dagen van een geweldig Oud & Nieuw met een feestavond in de Crazy Pianos.

Oud en Nieuw arrangement in Scheveningen!
Nog geen plannen met Oud & Nieuw? Dan biedt het Crazy Oud & Nieuwjaar arrangement uitkomst. Geniet van een overheerlijk Koud & Warm buffet in het Badhotel Scheveningen. Vanaf 22.00 uur wordt u voor de feestavond in de Crazy Pianos verwacht. U sluit de avond af met een overnachting in een comfort tweepersoonskamer! De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten. U bent verzekerd van een spetterend Oud & Nieuw feest.

Veel te zien en te beleven in Scheveningen
Op slechts 150 meter afstand van de boulevard en het Noordzeestrand ligt het 3 sterren Badhotel Scheveningen. Omgeven door het veelzijdige recreatieve aanbod en de trendy uitgaansgelegenheden is uw vrije tijd snel ingevuld. Binnen een straal van 500 meter treft u o.a. aan: Afas Circustheater, Holland Casino Scheveningen, Pathe Cinemas en de Crazy Pianos. Voor een middagje shoppen bent u zo in het centrum van Den Haag.

Kerst Scheveningen

Faciliteiten
De 90 hotelkamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten waaronder airconditioning, draadloos internet en koffie- en theefaciliteiten. Het ‘Ambiance’ restaurant staat voor een avondje culinair genieten. Voor een gezellige borrel of een snack biedt de bar/lounge uitkomst.
Parkeren behoort ook tot de mogelijkheden. Naast het hotel bevind zich een bescheiden parkeerterrein, 36 auto’s. Het is niet mogelijk dit vooraf te reserveren. De kosten zijn € 19,50 p.a.p.n..

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Zeer goed en gezellig hotel fijne bediening zeker voor herhaling vatbaar.”
E. van der Horst geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van dit geweldige Crazy Oud & Nieuw arrangement in Scheveningen?