Menu
Uit in de Stad

3 Toppers voor een Avondje Smartlappen Zingen

Altijd al eens de leukste smartlappen willen zingen onder professionele begeleiding? Het smartlappen zingen is voor iedereen die van een lach en een traan houdt! Voor een vrijgezellenfeestje of vriendenuitje in Den Bosch of Amsterdam een geweldige workshop!

Levensliederen zingen en met een eigen CD naar huis!
Natuurlijk doet u het niet alleen. Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 beroemde levensliederen en zorgen voor een echte accordeonist! Het echte levenslied van de bovenste plank heeft natuurlijk behoefte aan muzikale begeleiding!

Teven nemen we uw zangtalenten op zodat u thuis nog even de CD op kan zetten om de buren te laten schrikken…ehh..genieten natuurlijk! Voor een beetje extra zorgen wij voor een complete CD editie voor het hele gezelschap! En na een tijdje zingt u het Gelredome gewoon even vol!

Tip voor ambitieuze nachtegaaltjes:
Als u echt serieus mee wilt zingen en u alle kneepjes van het Nederlandse levenslied onder de knie wilt krijgen, dan hebben we iets speciaals voor u! Wij regelen gewoon het eerste half uur een professionele zangjuf zodat de toontjes op hoogte worden gezet en uw gezelschap in zijn geheel wordt gestemd!

Bekijk nu onze TOP 3 voor een Avondje uit met Smartlappen Zingen:

  1. Jordanese Smartlappen Tour – De Jordaan op en top
  2. Smartlappen Workshop in Den Bosch
  3. Amsterdamse Smartlappenboot

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl