Menu
Uit in de Stad

TOP 3: Weekendje Weg in Brabant

Een Weekendje Weg in Brabant, even lekker genieten met je partner of een bruisend weekendje weg met je vriendinnen. Geniet van een weekendje Fietsen en Wandelen in Breda of geniet van een dinnershow in Breda waarbij u daarna heerlijk blijft slapen in deze geweldige stad.

Ik heb voor u 3 echte TOPPERS op een rijtje gezet voor een weekendje weg in Brabant:

1. Fietsen en Wandelen vanuit hartje Breda – 3-daagse aanbieding

Laat u eens betoveren door de prachtige omgeving rondom Breda en verken wandelend of fietsend het natuurgebied. Lekker even een weekendje weg of zomaar een paar dagen er tussen uit.

Te midden van de Beste Binnenstad van Nederland en het prachtige Brabantse natuurlandschap kunt u genieten van een heerlijk weekendje weg in Breda. Geniet van de uitgebreide fiets- en wandelroutes en geniet van het betoverende natuurgebied in en rondom Breda.

2. Fietsen naar de Boer – Fietsarrangement in Brabant

Verblijf op deze prachtige locatie. Schitterend gelegen in een bosrijke omgeving nabij Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom kunt u genieten van een weekendje Fietsen naar de Boer. U fietst langs allerlei ambachtelijke boerderijen die de deur voor u open hebben staan. Geniet van een heerlijk kopje koffie op de Wijnboerderij waarbij u uiteraard ook lekker rond kunt kijken en daarna volgt er een onvergetelijk uitstapje langs de wijngaarden, waarbij u alles te weten komt over de wijnteelt.

Tevens voert de fietsroute u langs een Biologische tuinderij Hoeve ‘t Oosteind waar u het winkeltje kunt bezoeken en een ambachtelijke kaasboerderij Ossenblok. U bent van harte welkom om ook bij deze boerderijen een kijkje te nemen en van hun lekkernijen te mogen proeven!

Dit is toch op en top genieten? Kom een weekendje Fietsen in de prachtige omgeving van Brabant en geniet van de combinatie van rust in de weilanden tot gezellige drukte in het stadscentrum van Breda.

Weekendje Fietsen in Brabant

Weekendje Fietsen in Brabant

3. AANBEVOLEN: Theater Dining Sleep arrangement

Theater Dining Sleep arrangement is een gezellig avondje uit boordevol entertainment, lekker eten en drinken en aansluitend overnachten in een 4-sterren hotel. Zo kunt u een avond zorgeloos genieten van een fantastische avond uit!

Voor een gezellig avondje uit in een unieke locatie in het centrum van Breda. Elk weekend worden er spraakmakende dinershows georganiseerd. Elke show is weer anders. Of u nu op zoek bent naar top-entertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur). Om uw komst naar Breda compleet te maken, bieden wij u de mogelijkheid zeer voordelig gebruik te maken van het Theater Dining Sleep Arrangement en te overnachten in een 4-sterren hotel.

Geniet nu ook van een avondvullend programma in combinatie met een overnachting in hartje Breda!

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl