Menu
Uit in de Stad

5 Toppers voor een Heerlijke High Tea in Giethoorn of Amsterdam

Gezellig met vriendinnen bijkletsen en genieten van een heerlijke High Tea. Ook voor een romantische uitje met uw geliefde is een High Tea arrangement een goede aanrader.

Lekker genieten van een High Tea in Giethoorn of Amsterdam?

Giethoorn
Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten! Geniet van een high tea in Giethoorn en maak een rondvaart of vaar zelf met een fluisterbootje over de prachtige wateren van Giethoorn. Geniet van dit prachtige dorp met een dagje uit die u niet snel zult vergeten.

Amsterdam
Onze hoofdstad heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten. Kortom, beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Geniet van een High Tea en ga aansluitend een rondvaart maken, een museum bezoeken of lekker winkelen.

High Tea AmsterdamHigh Tea in hartje Amsterdam

Wellness & High Tea
Wilt u na de high te genieten van een heerlijk dagje wellness? Dit is op en top genieten! Dit kan in Steenwijk, Overijssel. Geniet samen met je beste vriendin van een uitgebreide high tea en ga lekker uitbuiken tijdens één van de heerlijke behandelingen en klets bij in de sauna.

Bekijk nu onze TOP 5 met Heerlijke High Tea’s in Overijssel en Amsterdam.

  1. Giethoorn – Het Rietstulp High Tea arrangement
  2. High Tea en rondvaart in Amsterdam
  3. Snorrend door Giethoorn – Rondvaart – High Tea – al vanaf 4 personen!
  4. High Tea in een Amsterdams top restaurant
  5. Duo arrangement – Wellness & High Tea

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl