Art-Breda 5 tot 12 April 2015!

Art-Breda 5 tot 12 April 2015!

BREDA OPNIEUW MIDDELPUNT VAN KUNST, ANTIEK EN DESIGN

Van zondag 5 tot en met zondag 12 april as. wordt in een speciaal daarvoor gebouwd paviljoen op het Chasséveld in Breda voor de tweede keer de kunst- en antiekbeurs ART BREDA gehouden. Met circa 90 deelnemers is de beurs nog groter dan de succesvolle editie van vorig jaar.

In de imposante maar sfeervolle hal (ruim 9000 m2) vindt u een breed aanbod aan kunstobjecten. Aan ART BREDA wordt deelgenomen door met name Nederlandse, Belgische en Duitse kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst. U wordt getrakteerd op een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden.
Belangrijke handelaren in oude schilderkunst, algemeen antiek, 20ste eeuws design, Chinese kunstArt Deco en specialisten op het gebied van klokken, juwelen en prenten verheugen zich erop hun collecties in Breda aan het publiek te presenteren. Ook de sectie moderne en hedendaagse kunst is zorgvuldig geselecteerd en bevat deelnemers van uitstekend niveau en reputatie.

Rondleidingen
Tweemaal daags kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een gratis rondleiding over de beurs. Kunsthistoricus Marius van Dam maakt een persoonlijke selectie van kunstwerken en voorwerpen met een bijzondere historie of achtergrond. De rondleidingen beginnen om 13.30 uur en 15.30 uur.

Tentoonstelling MOTI
Op ART BREDA bouwt MOTI, museum voor beelden geluid uit Breda, een pop-up expostitie met een Occulus Rift-installatie van Geoffrey Lillemon, waar deelnemers actief aan kunnen deelnemen. Daarbij toont het museum op de beurs enkele topstukken uit eigen collectie, zoals Wandering Territory van Anna Garfoth uit 2011, die werden aangekocht met steun van de Bankgiroloterij.

Klik hier voor meer informatie en kom op de website!

Wilt u er een gezellig weekendje Breda van maken? Klik dan hier voor mooie aanbiedingen voor een overnachting!

Met recreatieve groet,
Malou

Recreatief.nl