Menu
Uit in de Stad

Nieuw Vriendinnenuitje: Shoppen met rondvaart en High Tea in Den Bosch

Gezellig een dagje shoppen in Den Bosch samen met uw vriendinnen om daarna een mooie rondvaart te maken inclusief een High Tea! Op en top Vriendinnenuitje!

Wilt u tijdens een dagje shoppen in Den Bosch ook nog eens genieten van een mooie rondvaart over de Dommel inclusief een High Tea? Boek dan dit uitje!. Genieten van een prachtige rondvaart over de Dommel en tussendoor genieten van een heerlijke high tea met verschillende lekkere zoete en hartige hapjes. Uiteraard is de koffie en thee inclusief.

Rondvaart Den Bosch
Iedere zaterdag kunt u met de Ouwe Dirk door het prachtige oude ‘s-Hertogenbosch varen. We starten op de Dommel aan de St. Janssingel. Langs de Marienburg tot aan het Drongels-kanaal zullen we varen. Verder komen we ook langs de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Over de Ertveldplas varen we richting het mooie Engelen. We beëindigen onze tocht weer op de Dommel. Tijdens deze rondvaart van 1 uur kunt u genieten van een heerlijke mini high tea met verschillende lekkere zoete en hartige hapjes.

Wanneer?
De tocht duurt ongeveer 1 uur en wordt iedere zaterdag aangeboden vanaf 13:30.
De tocht is al te boeken vanaf 2 personen, maar vindt doorgang bij minimaal 15 aanmeldingen.

Klik hier voor meer informatie over het Vriendinnenuitje met Shoppen, Rondvaart en High Tea in Den Bosch!