Menu
Uit in de Stad

Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum

Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum
5, 6 en september: ‘Op bezoek bij’

Beleef Landleven is een uniek evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt. In het idyllische Openluchtmuseum in Arnhem ervaart u het magazine Landleven in drie dimensies: zien, beleven en doen.

3 Dagen lang bent u te gast bij de ‘bewoners’van de monumentale huizen in het Nederlands Openluchtmuseum. Kom luisteren, schuif aan bij de maaltijd en proef de smaak van vroeger.

Op zaterdag 6 september geeft de alom bekende Herman van Veen, tevens columnist van Landleven, een miniconcert met aansluitend een signeersessie van zijn boek ‘Een Ogenblik’.

Voor wie?
Voor iedereen die buiten woont, werkt of leeft en/of van het buitenleven houdt. Beleef Landleven is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Mensen met een handicap
Rollators en rolstoelen zijn beperkt beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een hulpmiddel, neem dan uw eigen rollator of rolstoel mee. De markt vindt plaats in een weide waar geen verhard pad is.

Voor kinderen

Ook voor jonge bezoekers is er van alles te doen en beleven. Kom gezellig knuffelen met de dieren, bak je eigen broodje of leer smeden. Bouwmeesters in de dop vlechten een muurtje van wilgentenen en maken het glad met leem. Net als vroeger.

Ga voor het complete programma en het bestellen van kaarten naar de website. Hier boekt u ook uw busreis vanaf maar liefst 70 opstapplaatsen in heel Nederland.

Museumkaarthouders en Vrienden van het Nederlands Openluchtmuseum hebben gratis toegang.

Openingstijden
Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 september van 10.00 uur tot 17.00 uur

Voor meer informatie over Beleef Landleven gaat u naar de website.

Beleef Landleven is een initiatief van het magazine Landleven en wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Openluchtmuseum.