Menu
Uit in de Stad

Bourgondisch Breda 2014

Dit jaar zal BOURGONDISCH BREDA wederom over vier dagen worden verdeeld. In november 2013 passeerden maar liefst 5.000 bezoekers de deur van de Grote Kerk in Breda. Het evenement moet ‘het grootste culinaire smulfestijn sinds de tijd van Oranje-Nassau in Breda’ worden. Dit jaar is gekozen voor 20, 21, 22 en 23 november.

De formule van BOURGONDISCH BREDA zal grotendeels ongewijzigd blijven. Dat betekent dat vier dagen lang de crème de la crème van de restaurants in Breda zich kan presenteren op één groot overdekt terras. De Grote Kerk herbergt daarmee een van de grootste culinaire manifestaties van de regio West-Brabant. Ook zullen er weer nieuwe elementen aan de formule worden toegevoegd.

Nog meer dan bij de eerste drie edities zal BOURGONDISCH BREDA zich richten op de consument. Met de kerstdagen in het vooruitzicht is het culinaire event daarmee een unieke ‘amuse’ voor de dagen waarin extra culinair wordt uitgepakt. Nieuw is de introductie van een aparte bedrijvenavond, op de donderdag. Daar zijn bedrijven in de gelegenheid om hun gasten te verwelkomen.

De overige dagen is het evenement gericht op de consument en voor iedereen toegankelijk. Op zondag ligt de focus op families en verwelkomt BOURGONDISCH BREDA klein en groot om culinair te genieten. Tijdens deze dagen kan er worden gesmuld van verrassende gerechten en voordelig kennis worden gemaakt met exclusieve toprestaurants.

Een evenement om van te smullen
BOURGONDISCH BREDA kenmerkt zich door de aanwezigheid van 12 toprestaurants, een fine food fair en vele proeverijen met daarbij muzikale omlijsting en entertainment. Daarnaast zullen bekende chef-koks hun kookkunsten laten zien. Al met al bevat BOURGONDISCH BREDA alle ingrediënten voor een verrassende middag of avond uit!

Wilt u meer weten over Bourgondisch Breda?