Menu
Uit in de Stad

Body Worlds Amsterdam The Happiness Project

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam vertelt het verbazingwekkende verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Deze bijzondere interactieve presentatie onthult het effect van geluk op lichaam en ziel.

De tentoonstellingen over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door ruim 40 miljoen mensen bezocht. BODY WORLDS: The Happiness Project is gevestigd in hartje Amsterdam, aan het Damrak 66. Een bezoek is uitstekend te combineren met andere bezienswaardigheden in de hoofdstad.

BODY WORLDS
BODY WORLDS (ook bekend onder de Duitse benaming Körperwelten) is de enige anatomie-tentoonstelling die gebaseerd is op een donorprogramma. Na het succes van de reizende BODY WORLDS exposities in Rotterdam (2010/2011) en in Amsterdam (2012), besloot Dr. Gunther von Hagens een permanente expositie te openen in het centrum van Amsterdam.

Meer weten over de Tentoonstelling BODY WORLDS in Amsterdam?