Menu
Uit in de Stad

Nieuw: Van Gogh arrangement in Amsterdam

Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een unieke ervaring. Nergens ter wereld is het mogelijk om zoveel schilderijen van Vincent van Gogh bij elkaar te zien. Bij dit arrangement bezoekt u dit museum en blijft u heerlijk overnachten in Amsterdam.

Van Gogh museum – Grootste collectie werken van Vincent van Gogh
In het museum kunt u de ontwikkeling in het werk van de kunstenaar op de voet volgen of zijn schilderijen vergelijken met werk van andere 19e-eeuwse kunstenaars uit de collectie. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen uit de 19de-eeuwse kunstgeschiedenis.

Hotel weekendje weg

Verblijf in een Amsterdams hotel naast het Vondelpark
Dit unieke hotel is gevestigd in authentieke 19e eeuwse panden, fantastisch gelegen in een rustige omgeving naast het Vondelpark. Sandton Hotel de Filosoof biedt naast een sfeervolle bar/lounge een ruime ontspannende tuin en twee vergaderzalen die uitstekend geschikt zijn voor privé en zakelijke afspraken. Het oude stadshart, de belangrijkste musea en het Concertgebouw zijn op loopafstand.

Kamers met filosofische en culturele thema’s
Het unieke van Hotel de Filosoof is dat alle 38 kamers zijn ingericht met verschillende filosofische en culturele thema’s, want geen mens is hetzelfde. U kunt kiezen uit een kamer Passie, Confusius, Wolken, Water, Nietzsche, Thoreau, Wittgenstein, Spinoza. Alle kamers zijn prachtig en sfeervol ingericht.
Wij doen onze uiterste best om uw kamervoorkeur te realiseren, als dit mogelijk is in onze kamerbezetting.

Wilt u ook een weekendje genieten van het van Gogh arrangement in Amsterdam?