Menu
Uit in de Stad

NIEUW: Kerstbrunchen of – dineren op de Korenmarkt in Arnhem?

Wilt u met de kerstdagen graag culinair genieten? Kom dan naar de Korenmarkt in Arnhem. Café Arnhem is pas geopend en heeft een geweldige menu kaart. Tijdens de kerstdagen wordt er een kerstbrunch geserveerd maar u kunt ook genieten van een culinair kerst diner! Heerlijk toch, dat er voor u gekookt wordt en dat u de rotzooi buitenshuis houdt?

Cafe Arnhem is de nieuwste, culinaire hotspot op de Korenmarkt in het centrum van Arnhem. Denk aan appetizers met Hugo prosecco, Simon Levelt thee of een biologisch tasting-menu met champagne. Met Cafe Arnhem wordt de Gelderse bistronomie tot leven gewekt. Mooie gerechtjes voor lekkere prijzen.

En niet zomaar gerechtjes: er wordt culinair getoverd op de Big Green Egg, een houtskoolbarbecue die zeer nauwkeurig het vlees gaart. Van slow-cooking tot braden en grillen; met een Big Green Egg krijgt het prachtige vlees altijd de smaak van het stoere buitenleven. Wij houden de culinaire tradities in ere, maar kiezen voor een spannende, vernieuwende inslag. We mixen and matchen cocktails met gerechten, hebben bijzondere amuses, maken zeer smaakvolle gerechten en zorgen voor een culinaire beleving tot in de late uurtjes.

Dineren in Arnhem

Café Arnhem is de ideale plek om een avond te genieten van urban gastronomy in een exclusieve setting. Begin eens met een spannende biologische wijn, die dankzij onze klimaatkast de perfecte temperatuur heeft bereikt. Een waanzinnige start van de avond. De smaakpapillen worden gepleased door vlees van superieure kwaliteit. Onze huisleverancier Eko Fields uit Wekerom is voorloper op het gebied van biologisch en duurzaam vlees. De dieren zijn verwend met het meest malse gras en de beste voeding. Het vlees rijpt in onze dry-aged kasten. Zo krijgt het een intense smaakbeleving. Dat proef je. Dat ervaar je.

Cafe Arnhem: kwaliteits vlees en vis
Niet alleen bij ons vlees kiezen we voor topkwaliteit. De vis van Cafe Arnhem komt van de beste visafslag van Europa: versmarkt Rungis in Parijs. Verser kan niet. Je chefs van vanavond werken daarom alleen met deze vis, schaal- en schelpdieren. Datzelfde geldt trouwens ook voor de groenten: dagvers is ons mantra. De groenten worden verwerkt tot sexy garnituren en vormen een unieke combinatie met het gerecht. Laat je verrassen door de creatieve geesten in de keuken en beleef een culinaire avond om nooit te vergeten.

Benieuwd naar de arrangementen tijdens de Kerstdagen? Wij bieden u een heerlijke Kerstbrunch of een heerlijk Kerstdiner. Bekijk hieronder de arrangementen:

  1. Kerst Brunch op de Korenmarkt in Arnhem
  2. Culinair Kerst diner in het centrum van Arnhem – Proef de passie

Met culinaire groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl