Menu
Uit in de Stad

Nieuw: Fantastisch avondje uit op het Water!

Havencruise met entertainment aan boord, een fantastisch avondje uit vol vermaak en culinaire verrassingen. Stap aan boord en beleef de Miami Moonlight cruise met familie, vrienden, kennissen en collega’s.

Havencruise met entertainment
De Miami Moonlight Cruise, is een havencruise met entertainment en overheerlijke gerechten. U wordt ontvangen door de Security Boys, maak kennis met Showmaster Johnny Valentino, de Dronken ober en Belviz.

Voldoende entertainment voor ene heerlijke avond aan boord van Mps. de Ameland, u bent vrij om lekker rond te lopen, het schip te bekijken, te genieten van de muziek, het eten en natuurlijk van het fantastische uitzicht over de skyline van Rotterdam. De muziek style is voor ieder wat wils.

Programma
Vanaf 19:30 uur
Inschepen aan boord van het schip ‘de Ameland’, afgemeerd aan de Parkhaven te Rotterdam, aan de voet van de Euromast. U wordt ontvangen door Johnny Valentine en Kareltje, zij ontvangen u feestelijk aan boord. U wordt gastvrij ontvangen. De gastvrouw van de avond, assisteert u naar de garderobe. Waarna de cruise begint met koffie en een lekkernij.

Ca. 20:00 uur
Let the party begin! De scheepshoorn loeit, de trossen gaan los, en we kiezen het ruime sop.
We leggen onze koers richting de Rotterdamse havens en de skyline van Rotterdam. Onze showmaster Johnny Valentino presenteert aan u de indeling van de avond en legt u de scheepsregels uit.

Avondje uit op het WAter

Ca. 20:15 uur
De servicecrew van de Ameland verruilt de koffie en lekkernij voor een knabbel nootje op tafel.

Ca. 21:00 uur
De diverse buffet stands worden geopend, heerlijke diversiteit om te snoepen en te smullen. Deze royale hapjes buffetten, samengesteld door de keukenbrigade, staan op diverse plaatsen op het schip, het is de bedoeling, dat u overal een hapje gaat ‘prikken’. De gehele avond is er live entertainment, Johnny Valentino, zangeressen en een DJ. U kunt heerlijk dansen, genieten, rondlopen en het uitzicht bewonderen. Een echte Miami Moonlight Cruise!

Ca. 23:00 uur
Het is tijd voor het dessert.
Het entertainment gaat onverminderd door.

24:00 uur
Einde van deze Miami Moonlight Cruise. U wordt tijdens het ontschepen door de gehele bemanning uitgewuifd.

Wilt u ook eens genieten van een Fantastisch avondje uit in op het Water?