Menu
Vergaderen

Vergaderen in een Gelderse stad?

Vergaderen in een Gelderse stad? Zie hieronder onze top 5.

 1. 4-uurs vergaderarrangement op Landgoed de Parel van de Veluwe
  Wij maken uw bijeenkomst een groot succes! Op een prachtig landgoed op de Veluwe van 10 hectare, in het dorp Doorwerth, vindt u de Parel van de Veluwe. Deze schitterende locatie met centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar.

 2. Historische vergaderlocatie in combinatie met Sterren Lunch
  In het goed bereikbare Gelderland kunt u op deze vergaderlocatie uw zakenrelaties of collega’s uitstekend bijeen laten komen voor een goede meeting en dat voor een uitstekende prijs. In combinatie met echte culinaire verwennerij op topniveau!

 3. Vergaderen & overnachten in het historisch centrum van Zutphen
  Vergaderen & overnachten in het historisch centrum van Zutphen is vergaderen in stijl. Bijzondere zalen voor inspirerende zakelijke bijeenkomsten.

 4. Vergaderen in Gelderland – 8-uurs Jamie Oliver vergaderarrangement
  Midden in de stad Nijmegen, fraai gelegen in het oude Jonkerbos, zal deze zeer eigentijdse spa en business vergaderlocatie u verrassen. U kunt hier vergaderen in een prettige, luxe ambiance. Met alles onder één dak heeft u gegarandeerd succes!

 5. Vergaderlocatie in Nijmegen – Seizoens Vergaderaanbieding Spa & Business hotel
  Voel je de keizer te rijk in het Rijk van Nijmegen. Midden in de stad, fraai gelegen in het oude Jonkerbos, zal deze zeer eigentijdse spa en business vergaderlocatie u verrassen.U kunt hier vergaderen in een prettige, rustige en luxe ambiance.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl