Menu
Uit in de Stad

TOP 3 Avondje Uit of Weekendje Weg Breda

Vindt u Breda ook zo’n mooie stad? Wij ook! En daarom zijn er ook zoveel leuke dingen te doen in Breda.

Breda
Breda is een veelzijdige stad met karakter en biedt een bijzondere combinatie van cultuur, natuur en activiteiten. U kunt er de beroemde Onze Lieve Vrouwe Kerk, Kasteel van Breda of het rustieke Begijnhof bewonderen maar ook heerlijk ontspannen in stadspark Valkenberg, naar het theater of winkelen in een unieke combinatie van middeleeuwse winkelstraten en splinternieuw ontwikkelde winkelgebieden.

Ik heb voor u 3 Toppers op een rijtje gezet voor avondje uit in Breda of om te genieten van een weekendje weg.

1. Dinershows – compleet verzorgde Topavond in Breda

Elk weekend worden er spraakmakende dinershows georganiseerd in het centrum van Breda. Elke show is weer anders. Of u nu op zoek bent naar top entertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Avondje entertainment en heerlijk dineren
Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

2. Theater Dining Sleep arrangement

Theater Dining Sleep arrangement is een gezellig avondje uit boordevol entertainment, lekker eten en drinken en aansluitend overnachten in een 4-sterren hotel. Zo kunt u een avond zorgeloos genieten van een fantastische avond uit!

Voor een gezellig avondje uit in een unieke locatie in het centrum van Breda. Elk weekend worden er spraakmakende dinershows georganiseerd. Elke show is weer anders. Of u nu op zoek bent naar top-entertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur). Om uw komst naar Breda compleet te maken, bieden wij u de mogelijkheid zeer voordelig gebruik te maken van het Theater Dining Sleep Arrangement en te overnachten in een 4-sterren hotel.

Dinnershow Breda

Hotel
In Amrath Hotel Brabant is een mooie kamer voor u gereserveerd met alle benodigde faciliteiten en inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Hier kunt u vanaf 15.00 uur terecht. Het hotel beschikt over een verwarmd zwembad en een sauna waar u gratis gebruik van kan maken. Tevens kunt u kosteloos parkeren op het terrein van het hotel en kunt u ‘s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Het hotel is op 10 autominuten van het theater gelegen.

Diner
U wordt om 19.30 uur verwacht in Theaterdinersalon De Avenue. Hier staat een tafel voor u klaar. Gedurende de avond wordt er een overheerlijk viergangendiner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

3. Fietsen en Wandelen vanuit hartje Breda – 3-daagse aanbieding

Fietsen en wandelen vanuit uw hotel in Breda. Heerlijk genieten van de Brabantse schoonheid doet u met dit 3-daagse arrangement. Zomaar even een weekendje weg of een paar dagen er tussen uit!

Ontdek het betoverende natuurgebied om en rond Breda
Temidden van de Beste Binnenstad van Nederland en het prachtige Brabantse natuurlandschap de ligt het gastvrije 4-sterren hotel, Amrâth Hotel Brabant.
De vele faciliteiten van het hotel bieden u de mogelijkheid uw verblijf op een eigen wijze in te richten. Uitgebreide fiets- en wandelroutes leiden u door het betoverende natuurgebied om en rond Breda.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl