Menu
Uit in de Stad

TOP 3: Groepsuitje op de Amsterdamse Wallen

De Wallen, beleef de leukste uitjes op de Amsterdamse Wallen.

Bent u een vrijgezellenfeestje aan het organiseren, of wilt u gewoon met wat vrienden een bezoekje brengen aan de Amsterdamse Wallen? Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met een gids een bezoek brengen aan de Wallen en kunt u gaan koekeloeren bij de hoeren.

Bent u meer geïnteresseerd in het verhaal van een dakloze? Ook dat is mogelijk in Amsterdam. Een dakloze neemt u mee op stap om eens kennis te maken met de wereld van een dakloze in Amsterdam. Hij zal u dan ook meenemen over de Wallen, waarin hij u dingen zal vertellen hoe het er aan toe gaat op de Wallen. De dakloze zal u vertellen hoe hij het ervaren heeft om te leven als een dakloze.

Als laatste kunt u ook in spelvorm een bezoekje brengen aan de wallen. Uw groep wordt ingedeeld in kleine groepjes zodat u de strijd aan kunt gaan op de wallen, op een actieve manier. Door middel van een puzzeltocht, maakt u kennis met de Wallen en u neemt ook nog iets mee naar huis… Uiteindelijk zal de uitslag bekend worden gemaakt in een Mokums kroegje en sluit u de dag af met een drankje.

Heeft u ook al helemaal zin gekregen in een dagje uit op de Wallen? Bekijk dan nu onze TOP 3 en boek ook zo’n leuk dagje uit!

  1. Koekeloeren bij de hoeren in Amsterdam
  2. Op stap met een dakloze in Amsterdam
  3. Strijd op de Amsterdamse Wallen in kleine groepjes

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl