Amsterdam Light Festival 2016

Amsterdam Light Festival 2016

Van 1 december 2016 tot en met 22 januari 2017 vindt de vijfde editie van Amsterdam Light Festival plaats.

Meer dan 35 kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam. De werken zijn langs een vaarroute, de Water Colors en een wandelroute, de Illuminade, geplaatst.

Amsterdam Light Festival is een cultureel festival voor jong en oud dat jaarlijks de pracht van de stad in de schijnwerpers zet. Het festival vindt plaats in het centrum van de stad en is zowel met een vaarroute als een wandelroute te bewonderen. Voor beide routes werken we samen met official partners die tickets of arrangementen aanbieden.

Water Colors, vaarroute
Met de Water Colors vaarroute maak je op een unieke manier kennis met Amsterdam. Vaar door de befaamde 17de eeuwse grachten langs de speciale Water Colors-tentoonstelling. De nieuwste lichtinnovaties verlichten het historisch erfgoed van de stad op een geheel nieuwe wijze. Vaar mee via de Herengracht en het Oosterdok naar de Amstel en ervaar Amsterdam als nooit tevoren. Voor zowel de bezoeker van Amsterdam als de Amsterdammer zelf is Water Colors een unieke manier om de stad te (her)beleven.

De Water Colors vindt plaats van 01 december 2016 tot en met 22 januari 2017.

Klik hier voor meer informatie over het Amsterdam Light Festival.