Menu
Uit in de Stad

TOP 5 Op Stap in Den Bosch

Stadswandeling in Den Bosch. Een dagje uit met Enjoy.nl is genieten geblazen!

Bent u bezig met het organiseren van een dagje uit in Den Bosch, maar heeft u geen idee wat u kunt gaan doen? Den Bosch staat bol van de mogelijkheden en in deze prachtige stad kunt u ook nog eens de lekkerste Bossche Bollen eten! Alleen dat is al een reden om Den Bosch te bezoeken. Dit is natuurlijk maar een kleine bijkomstigheid, maar Den Bosch heeft veel meer te bieden! Geniet van een leuke stadswandeling in Den Bosch waarbij u allemaal leuke dingen te weten komt of ga mee met de ludieke stadsrondleiding. Dit is geen standaard stadswandeling, maar een verhalenverteller laat u op een andere manier naar Den Bosch kijken. Hilarisch!

Liever culinair Den Bosch ontdekken? Start met een Bossche Bol en ga daarna te stad in om te proeven wat Den Bosch nog meer te bieden heeft. U krijgt alles te weten over de bourgondische gerechten die Den Bosch kent en aansluitend komt u ook nog bij een slijterij om speciale likeuren te proeven. Culinair genieten ten top.

Verhalenverteller Den Bosch

Kortom, Den Bosch kent vele mogelijkheden. Voor nu heb ik een TOP 5 samengesteld met de leukste stadswandelingen in Den Bosch. Bekijk nu de TOP 5 en geniet ook van deze geweldige Brabantse stad.

1. City Tour – Stadswandeling in Den Bosch
2. Lachen in Den Bosch met een ludieke stadsrondleiding
3. Culinaire Stadswandeling in Den Bosch
4. Stadswandeling en rondvaart met lunch – groepsuitje in Den Bosch
5. Mystery Tour – Ontdek de Stad

Niet gevonden wat u zocht? Kijk hier voor al onze 111 uitjes in Den Bosch.

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl