Menu
Uit in de Stad

Valentijnsloop in het Vondelpark Amsterdam

If you love running, you’ll love this!
Gek van hardlopen? Gek op je geliefde? Gek op een feestje? Doe mee met de Valentijnsloop in het Vondelpark te Amsterdam. De Valentijnsloop voor zowel singles die een (loop)maatje zoeken als voor verliefde stelletjes die graag samen rennen.

Op zaterdagavond 14 februari 2015 — Valentijnsdag — vindt de tweede editie van de Valentijnsloop plaats in het Vondelpark te Amsterdam. De Valentijnsloop is een officiële vijf kilometer hardloopwedstrijd, maar voor en na de wedstrijd worden er diverse romantische activiteiten georganiseerd om de liefde te vieren.

De route wordt aangegeven met rode hartvormige lampjes, kaarsjes en iedereen krijgt een glowstick, waardoor het een kleurrijke bedoeling in hartje Amsterdam wordt. Bij de finish belanden deelnemers in ‘Chocolate Heaven’: heerlijke aardbeien en TonyChocolonely. De Valentine’s After-party in in VondelCS met DJ Amor.

Er zijn drie verschillende startgroepen: single vrouwen, single mannen en stelletjes. Iedereen krijgt een bandje waarmee zijn of haar relatie status duidelijk gemaakt kan maken (rood = bezet en verliefd, groen = happy single). Daarnaast worden de singles gekoppeld middels hun startnummer en is er een Cupido-team.

Op de Valentine’s after-party in VondelCS kan nog heerlijk gedanst worden in sporttenue.
Dit jaar wordt alles een slagje groter. We starten en finishen bij VondelCS; de Culturele ‘hotspot’ waar vanuit AVROTROS en AT5 haar programma’s tegenwoordig maken.

Begin het jaar goed en schrijf je in via deze link.

Wilt u meer weten over de Valentijnsloop in het Vondelpark in Amsterdam?