Menu
Uit in de Stad

Woonbeurs Amsterdam 2014

Welkom bij de start van het woonseizoen met Woonbeurs Amsterdam.

Je hebt er zin in. Het verbouwen of veranderen van je huis. Je zoekt een mooie keuken, badkamer, vloer of meubel. Of is het die ene mooie lamp? Je zoekt persoonlijk advies van een expert? Het liefst alles op één dag. Je vindt het op de Woonbeurs Amsterdam.

Over Woonbeurs Amsterdam. Iedere woonvraag wordt beantwoord voor het verbouwen of veranderen van je huis. Of je nu gaat samenwonen, meer ruimte wil met opgroeiende kinderen of opnieuw je huis gaat indelen. Alles onder 1 dak.

4 nieuwe belevingen op de Woonbeurs Amsterdam
GARDEN DISTRICT
Terug van weggeweest op de Woonbeurs Amsterdam; het Garden District. Een groene plek op de beurs waar merken op het gebied van modern buiten wonen hun nieuwste producten en diensten laten zien.

XLUX district
Nieuw dit jaar op de Woonbeurs Amsterdam is het XLUX- district, waar niemand minder dan Roelfien Vos ambassadeur van is. Hier zijn de presentaties van woonmerken te
vinden die goed aansluiten bij de wens om te wonen in luxe en comfort.

Experienzzz. Unieke beleving voor beeld & geluid
In het weekend van 4 & 5 oktober vindt in de Amsterdam Rai de unieke Experienzzz plaats. Hier zijn de presentaties en de nieuwe innovaties op het gebied van beeld en geluid te zien. In de speciaal ingerichte luisterkamers zijn zelfs producten te testen. Met een toegangsbewijs van de Woonbeurs Amsterdam heb je dit weekend ook toegang tot Experienzzz.

4 adviespleinen
Vanaf 1 september start de inschrijving voor 2000 adviesplekken via www.woonbeurs.nl. Er zijn verschillende Adviespleinen, namelijk het Lichtadviesplein, Architectenplein, Energie adviesplein en het Stylingadviesplein, waar je professioneel woonadvies krijgt voor het veranderen of verbouwen van je huis.

Wilt u meer weten over Woonbeurs Amsterdam 2014?