Menu
Uit in de Stad

TOP 3: Actief groepsuitje in Gelderland of Amsterdam

Op zoek naar een geschikt uitje waar voor iedereen wat te doen is? Dat is natuurlijk altijd lastig. Toch is het mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan highlandgames, oud hollandse spele of steppen.

Wij hebben voor u een TOP 3 samengesteld waar er voor iedereen wat wils is. Bekijk nu onze TOP 3 en boek ook zo’n leuk dagje uit in Gelderland of Amsterdam.

1. Groepsuitje in Nijmegen- Ganzenborden en Nijmegen op de step!

Steppen door Nijmegen, de oudste stad van Nederland en ontdek de vele leuke bezienswaardigheden in en rondom de stad. Daarna is het tijd voor pure nostalgie, ganzenborden in Nijmegen!

Steppen door Nijmegen – Ontdek de mooiste plekjes
Nijmegen is de oudste stad van Nederland en kent vele leuke bezienswaardigheden in en rondom de stad. Lijkt het u niet leuk om op een step Nijmegen te verkennen? U komt langs de mooiste plekjes in en rondom de gezellige stad Nijmegen.

Groepsuitje- Ganzenborden
Pure nostalgie
Gezellig ganzenborden, maar dan in het groot! Iedereen kan meedoen. Met de kaart van Nijmegen als speelbord en dezelfde valkuilen en kansen als vroeger. Ontwijkt u de put en belandt u alsnog in de gevangenis of gaat u recht op de finish af?

Hoe werkt ganzenbord in Nijmegen?
De plattegrond van Nijmegen is omgetoverd tot speelbord. Elk vakje op het speelbord staat voor een bepaalde plaats in Nijmegen. En net als bij het traditionele ganzenborden hebben sommige vakjes een vraag, opdracht of obstakel voor u in petto. In teams van minimaal 2 personen gaat u met het speelbord en grote dobbelstenen de stad in. Degene die het eerst de finish bereikt, heeft gewonnen.

Steppen in Nijmegen

2. Oud Hollandse Spelen in Amsterdam

Terug in de Tijd!
Wij gaan terug in de tijd! En wij hopen dat u met ons mee gaat! Terug naar de tijd van uw ouders of grootouders, de tijd dat er nog geen tv bestond en al helemaal geen Play Station, Wii of X-Box 360 ! Tijden dat er ’s avonds, na de afwas, met zijn allen spelletjes werden gedaan. Dàt waren nog eens tijden! Toch?

Het spel
Nou ja, de huidige tijd is ook geweldig en vaak veel comfortabeler! Maar toch, gezamenlijk spelletjes doen is en blijft leuk, daar kan geen Playstation ooit tegenop! We nemen u mee naar een gezellige locatie in hartje Amsterdam, waar een aantal originele oud Hollandse spelletjes voor u staat opgesteld. Uw gezelschap zal worden opgesplitst in teams. En u raadt het al; u strijdt tegen elkaar! Team spirit en teambuilding zijn hier de keywords! Overtref en overtroef uw tegenstander met deze behendigheidsspelen en win aan het einde van de dag de trofee!

3. Actief groepsuitje op z’n Achterhoeks

Hoogland wedstrijden op zun Achterhoeks
Bent u op zoek naar de juiste invulling van uw familiedag, vriendenfeest of vrijgezellenfeestje? Wij hebben een speciaal arrangement voor u samengesteld, die als tegenhanger van de Highland games, garant staat voor een stoere hokers dag. Figuurlijk met de gele bus terug in de tijd. Begin 20e eeuw was het hard werken op de nog onontgonnen velden van Wolfersveen.

Voor u ligt de beproeving die onze voorouders hebben moeten trotseren.Tijdens deze dag staat naast actief en sportief, samenwerking en veel lol maken centraal.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl