Fietsen en wandelen in het mooie Duitsland

Fietsen en wandelen in het mooie Duitsland

Fietsen, wandelen en wellness in 1 arrangement

Bent u toe aan een korte break waarbij u alle mogelijkheden binnen handbereik heeft? Dan is dit arrangement zeker iets voor u!

U heeft met dit arrangement niet alleen de mogelijkheid om heerlijk te wandelen en/of te fietsen door de prachtige natuur van Duitsland, ook kunt u heerlijk ontspannen in de wellness van het hotel. Dit mooie hotel is voor u een garantie voor ontspanning waar u een heerlijke midweek kan verblijven. Bij dit arrangement krijgt u 3x toegang tot een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, 1x een culinair 3-gangen diner en een ontspannende brainlightmassage. Om ervoor te zorgen dat u de weg niet kwijtraakt, krijgt u fiets- en wandelkaarten mee en om de omgeving wat beter te leren kennen een uitstapjesgids. In deze omgeving kunt u zich dus zeker wel vermaken met alles wat bij het arrangement inzit.

Welkom in het paradijs!

U verblijft met dit arrangement in een leuk hotel gelegen in het mooie dorpje Monschau. Deze omgeving is fantastisch voor wie lekker een dagje of er kort tussenuit wilt. Voor zowel in de zomer als in de winter zijn hier vele activiteiten te doen, voor zowel de actieve bezoeker als diegene die op zoek zijn naar ontspanning.

Altijd eens willen wandelen en fietsen in een natuurparadijs? Dan kunt de kans zeker niet laten liggen!

Recreatief.nl