Menu
Weekendje weg

3-daags Golfarrangement in Zuid-Holland

Het 4-sterren hotel in Zoetermeer heeft een uitstekende uitvalsbasis om 2 dagen te golfen op 2 verschillende golfbanen. De golfbanen liggen op 9 en 15 minuten rijden van het hotel. Zo geniet u met dit 3-daags Golfarrangement in Zuid-Holland 2 dagen van golfen en slaapt u 2 nachten in een comfortabele hotelkamer met ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet. Kom heerlijk genieten van dit 3-daags Golfarrangement in Zuid-Holland.

Golfen op 2 unieke golfbanen

Geniet van 2 unieke golfbanen tijdens dit 3-daags Golfarrangement in Zuid-Holland. Golfbaan Bentwoud in Benthuizen ligt op 15 minuten rijden van het hotel. Deze golfbaan is gelegen midden in het natuur- en recreatiegebied Bentwoud in Zuid-Holland. De golfbaan beschikt over een 27-holes wedstrijdbaan, een Par 3/4 baan en vele oefenfaciliteiten.  Voor een hapje of drankje kunt u terecht in het restaurant met groot terras.

De 2e Greenfee bij dit arrangement is voor 18 holes golfen op golfbaan Burggolf Zoetermeer. Deze baan ligt op slechts 9 minuten rijden van het hotel en heeft 18 holes, verschillende oefenfaciliteiten, een restaurant en voldoende parkeergelegenheid.

Het warme 4-sterren hotel in Den Haag

Na het golfen komt u heerlijk tot rust in het warme 3-sterren hotel in Den Haag. Het hotel beschikt over 64 hotelkamers en 11 appartementen. Alle hotelkamers en appartementen zijn modern en comfortabel ingericht. Naast het golfen kunt u volop genieten van diverse attracties rondom Zoetermeer en Den Haag.

In de bar en brasserie Boggatti’s kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Er worden internationale gerechten geserveerd. Bij warm weer kunt u genieten op het terras van een hapje of drankje.

Kom genieten van dit 3-daags Golfarrangement in Zuid-Holland, sla uw slag op 2 unieke golfbanen en kom volledig tot rust in het warme 4-sterren hotel in Den Haag.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Mail: reserveringen@golfweekend.nl
Bel: 088-5405830

Recreatief.nl