Menu
Weekendje weg

Populairste vriendinnenweekend van dit moment

Kom gezellig samen slapen en dineren in een Gooische villa, genieten van een film in de bioscoop of maak gebruik van de Gooische Vrouwen Shopping fietsroute met een Goodie Bag vol met tips voor in het Gooi. Geniet samen van het populairste vriendinnenweekend van dit moment!

De planning van het populairste vriendinnenweekend van dit moment

Jullie worden ontvangen met een lekker glas bubbels en genieten van een 3-gangen diner. Daarna overnachten jullie in een luxe kamer. Van 1 oktober tot en met 28 februari ontvangen jullie een bioscoopkaartje voor een film in de gloednieuwe bioscoop. Van 1 maart tot en met 30 september genieten jullie van de Gooische Vrouwen Shopping fietsroutes. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor klaar en bij vertrek krijgen jullie nog een goed gevulde Goodie Bag.

Het sfeervolle 3-sterren hotel met restaurant

Jullie zullen samen verblijven in het sfeervolle 3-sterren hotel gelegen net buiten het centrum van Hilversum. Het hotel biedt 62 comfortabele hotelkamers en appartementen. De kamers bevinden zich in een klassiek gebouw met een modern interieur, terwijl de appartementen gelegen zijn op 400 meter van het hotel in een voormalig klooster. Alle kamers en appartementen zijn voorzien van een comfortabel bed, douche, toilet, LCD Tv, kluisje, koffie en thee faciliteiten en telefoon. Het hotel biedt u gratis wifi en parkeergelegenheid. Het hotel is goed bereikbaar en ligt op 10 minuten loopafstand van Station Hilversum.

In het restaurant nemen jullie plaats voor een overheerlijk ontbijt en diner. De gemoedelijke sfeer nodigt uit voor een fijn samenzijn. De keuken van het restaurant is internationaal georiënteerd.

De gezellige stad Hilversum

Hilversum staat bekend om zijn centrum voor film en omroep, maar het is ook een groene stad. Het is omgeven door het aangename Noord-Hollandse platteland, dat jullie tijdens het populairste vriendinnenweekend van dit moment kunnen verkennen. In de regio van Hilversum vinden jullie heidevelden, heuvels en bossen, ideaal om te wandelen en te fietsen. Verder zijn er vele pittoreske dorpjes in de buurt waar jullie lekker kunnen winkelen en in de stad kunnen genieten van het nachtleven.

Kom gezellig samen met de vriendinnen genieten van het populairste vriendinnenweekend van dit moment. Op zoek naar een ander leuk vriendinnenweekend? Klik dan hier: Vriendinnenweekend.nl.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl