Menu
Weekendje weg

3-daags romantisch arrangement in Vlissingen

Even gezellig met zijn tweeën weg en er samen romantisch tussenuit. Dat kan met dit 3-daags romantisch arrangement in Vlissingen. Kom samen heerlijk tot rust aan de Zeeuwse kust in Vlissingen in een van de luxe Boulevard Suites en ontdek de prachtige stranden die Vlissingen te bieden heeft tijdens de mooie zonsondergangen.

Luxueus overnachten

Samen zullen jullie verblijven in één van de tien prachtige en luxe suites op de boulevard van Vlissingen. Vanuit de fantastische suites zien jullie samen de zon in de zee zakken.

Op de begane grond bevinden zich vijf suites met een terras. Verblijf in een Junior Ocean Suite of in een Deluxe Ocean Suite met zeezicht met in de badkamer een ligbad en inloopdouche. In de Wellness Suite  met infraroodsauna en een heerlijke inloopdouche met sun-shower komen jullie samen even lekker tot rust.

Op de eerste etage bevinden zich de vijf suites met Frans balkon. Verblijf in een Junior Suite of Junior Ocean Suite. Liever een kamer met zeezicht en in de badkamer een ligbad met inloopdouche? Verblijf dan samen met dit 3-daags romantisch arrangement in Vlissingen in de Deluxe Ocean Suite.

Bezoek de gezellige stad Vlissingen

Vlissingen is gelegen op het Zeeuwse Walcheren aan de Westerschelde. Maak samen tijdens dit 3-daags romantisch arrangement in Vlissingen heerlijk lange strandwandelingen langs de Westerschelde en de Noordzeekust en breng naast uw verblijf een bezoek aan de gezellige stad Vlissingen. Ook de plaatsen Middelburg, Zoutelande en Domburg zijn erg leuk om te ontdekken en naast uw verblijf in Vlissingen bezoeken.

Wacht niet langer en kom samen romantisch genieten in één van de Luxe Boulevard Suites met dit 3-daags romantisch arrangement in Vlissingen.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Bel: 088-5405805

Recreatief.nl