Menu
Weekendje weg

3-daagse Wellness special in Biddinghuizen

Met deze 3-daagse Wellness special geniet u gezellig een weekendje in de polder. U verblijft in het landelijk gelegen hotel waar u een dag ontspant bij de Zwaluwhoeve en helemaal tot rust komt en geniet van de ruimte in Biddinghuizen. Kom heerlijk een weekendje genieten met wellness.

Overnachten in een gastvrij hotel tijdens het weekendje genieten met wellness.

U verblijft in het landelijk gelegen hotel waar u geniet in één van de comfortabele, deluxe of familiekamers. De comfortabele hotelkamers beschikken over een twin 2-persoonsbedden,  een bureau, een zithoek, een televisie, een telefoon, een badkamer met douche, en een apart toilet. De Deluxe hotelkamers zijn net iets luxer en ruimer en beschikken over: twin 2-persoonsbedden, een bureau, een zithoek, een televisie, een telefoon, een badkamer met bad & douche, een föhn en een apart toilet. De Familiekamer beschikt over: en 2-persoons slaapkamer, een 4-persoons slaapkamer, een woonkamer, een zithoek, een televisie, een telefoon, een badkamer, een föhn, een koelkastje en een apart toilet.

U geniet ook een een culinair diner in het restaurant. Iedere maand biedt het restaurant nieuwe specials aan. Voor ieder seizoen en gelegenheid worden er nieuwe specials bedacht door de chef en zijn team!

De prachtige omgeving

Centraal gelegen nabij Lelystad is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. Flevoland is Nederlands jongste provincie en is geheel omringd door water. Vanaf de waterkant kunt u genieten van de watersport en op het land kunt u op Flevoland genieten van de prachtige vergezichten.

Kom heerlijk een weekendje genieten met wellness in Biddinghuizen en geniet een dag bij de Zwaluwehoeve. Kom helemaal tot rust in het gastvrije hotel.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl