Menu
Weekendje weg

Stoer mannenweekend op de Veluwe

Op zoek naar een weekend weg met leuke activiteiten voor een groepje mannen? Bekijk dan dit Stoere mannenweekend op de Veluwe! Samen 3 dagen verblijven en overnachten in deze bijzondere chalets aan de rand van de Veluwe. Tijdens dit weekend kun je deelnemen aan een aantal leuke activiteiten, zoals Botte Bijlwerpen, GPS avontuur en een darttoernooi. Perfect voor een groepje mannen die op zoek zijn naar gezelligheid en competitie!

De locatie

Deze prachtige locatie is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in Dieren. Omgeven door uitgestrekte bossen, heidevelden en voormalige stuifzandvlaktes maakt deze locatie perfect voor het maken van prachtige wandelingen en fietsroutes. In de zomer kijkt u uw ogen uit door de bloeiende heide in de prachtige natuur. Vanuit uw chalet heeft u direct toegang tot de Veluwezoom, een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Tot rust kunnen komen maar daarnaast ook tal aan activiteiten die hier te doen zijn, u zult zich dus geen moment vervelen!

Bij dit Stoere Mannenweekend op de Veluwe is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een Finse Chalet
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • 1x Een heerlijk 3-gangen diner
  • GPS-Avontuur Veluwezoom
  • Botte bijlwerpen
  • Een Dart toernooi

Dit leuke arrangement nu al voor een prijs vanaf € 200,00 p.p.!

Benieuwd naar alle leuke uitjes en mogelijkheden op de Veluwe? Bekijkt u dan ons volledige aanbod op www.veluweuitjes.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-540580veluwe

Recreatief.nl