Menu
Weekendje weg

De 5 Meest Populaire Trips voor een Golfweekend

Op zoek naar een geschikt arrangement voor een golfweekend? Voor vandaag heb ik de 5 meest populaire trips voor een Golfweekend geselecteerd.

Deze TOP 5 is door u zelf samengesteld want deze weekendjes golfen worden het meest bij ons geboekt. Golfen op de mooiste golfbanen in Limburg, Brabant, Twente of in Gelderland op de Veluwe en slapen in een comfortabel hotel.

Bekijk nu onze 5 TOPPERS met de meest populaire TRIPS voor een Golfweekend en boek ook zo’n heerlijk weekendje golfen.

TOP 5 Meest Populaire Golfweekend

 1. 3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
  Zeer populair bij onze boekers! Inclusief: 2 overnachtingen met ontbijt, 2 x een uitgebreid diner, 2 x een greenfee en 3 pinnacle gold ballen.
 2. 2-daags Golfarrangement in Twente – Maak kennis met Golf
  Inclusief: een complete golfdag, 1 overnachting met ontbijt, 1 x een 3-gangendiner en vrij gebruik van alle faciliteiten in het hotel.
 3. Sla je Slag – Heerlijk golfen op de Veluwe en nachtje weg
  Bijzondere locatie op de Veluwe! Inclusief: 1 overnachting inclusief ontbijt, 4-gangendiner, 1 greenfee voor de golfbaan in Heelsum.
 4. Golf Romantik Arrangement – Genieten op een Kasteel
  Slapen op een kasteel in Limburg! Inclusief: 1 overnachting inclusief ontbijt, 4-gangendiner, 1 x greenfee bij golfbaan in Herkenbosch.
 5. Golfweekend arrangement in Midden-Limburg
  Het meest populaire golfarrangement in Limburg! Inclusief: 1 overnachting inclusief ontbijt, 3-gangendiner, 1 x greenfee in Herkenbosch, gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten.

Wilt u meer TIPS lezen voor een heerlijk Golfweekend?

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl / Golfweekend.nl

Recreatief.nl