Menu
Weekendje weg

Redactie TIP: Met Pasen weekendje genieten in Giethoorn

Pasen is altijd de aftrap voor de lente. Vogeltjes fluiten, het groen is alweer goed zichtbaar. Verwen u zelf met de Paasdagen en kom een weekendje genieten in het mooie en rustieke Giethoorn.

Vier Pasen op een andere wijze
Een kale boom krijgt weer een frisgroene kleur, de lentekriebels zorgen voor een goed humeur. De bloesem staat volop in bloei de natuur laat zich gaan, vogels zingen uit volle borst de lente breekt aan. Met familie en vrienden genieten van dit mooie moment. Bij ons in sfeervol Giethoorn wordt u echt verwend. Viert u Pasen dit jaar eens op een geheel andere wijze!

Sfeervol genieten in Giethoorn
Dit sfeervolle, romantische hotel met een persoonlijke sfeer en gastvrijheid is prachtig gelegen aan de rand van het oude karakteristieke dorp Giethoorn en natuurlijk aan het water.

Comfortabele kamers
Het hotel beschikt over 15 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Kom ook genieten van een Weekendje Weg tijdens Pasen in Giethoorn!