Menu
Weekendje weg

Redactie TIP: Romantisch Weekendje Weg in Noord-Holland

Dit hotel in Schoorl ligt 15 minuten fietsen door de mooiste duinen verwijderd van strand en zee. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin. Ideaal voor een ontspannend weekendje of midweek weg en relaxen aan de kust in Schoorl.

Mooi Schoorl arrangement – heerlijk genieten aan het strand in Schoorl
Een ontspannen weekendje weg, heerlijk uitwaaien langs het strand, een romantisch uitstapje met uw geliefde. Hampshire Hotel – Jan van Scorel in Schoorl (Noord-Holland) staat graag tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw verblijf echt genieten wordt!

Het hotel
Hèt hotel in Schoorl ligt 15 minuten fietsen door de mooiste duinen verwijderd van strand en zee. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin. Ideaal voor een ontspannend weekje of weekend weg.

Wat is er te doen?
U kunt hier heerlijk uitwaaien langs het strand, de zee proeven om vervolgens te genieten van de warmte en ambiance van dit sfeervolle hotel. Alle kamers zijn voorzien van toilet, telefoon en weksysteem, douche of bad, tv & radio. In ons restaurant ‘De kanunnik’ kunt u prins heerlijk dineren, waarna u aansluitend een drankje kunt nuttigen in onze bar ‘De Trappist’. Hier ontdekt u een ruime keuze aan biersoorten en overige dranken.

Romantisch Weekendje SchoorlRomantisch Weekendje Weg in Schoorl

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Het was een heerlijk week-end in en om Schoorl en ook het hotelarrangement was ok.”
Maria Gunnewijk geeft een 8.

“Voor herhaling vatbaar. Ik raad het ook een ander aan.”
Wendy van As geeft een 8.

“Goed arrangement, geen enkel probleem ondervonden”
A.M. Hendriks geeft een 8.

Wilt u ook eens lekker genieten van het Mooi Schoorl arrangement – heerlijk genieten aan het strand in Schoorl?