Menu
Groepsuitjes

Nieuw: Zeilen in Amsterdam op een Exclusief Schip

Een heerlijke zeilmiddag beleven op het Markermeer op een luxe Zeetjalk? Trakteer uzelf en uw gasten op een onvergetelijke zeildag in een prachtige ambiance. Een ontspannend groepsuitje op het Markermeer stapt u aan boord van de luxe Zeetjalk! Vaar nu mee met dit EXCLUSIEVE zeilschip waarbij u en uw gasten genieten van een all-in dagje uit. Kom lekker een dagje Zeilen in Amsterdam op een nieuw en exclusief schip.

Bijzondere zeildag beleven vanuit Amsterdam!
Beleef een heerlijke zeilmiddag op het water met uw gezelschap tot 55 personen . Deze bijzondere zeilmiddag start vanuit de thuishaven van De Titaan in IJburg (Amsterdam). Samen met uw gasten stapt u aan boord van het prachtige, nieuw gebouwde traditionele schip. De Titaan onderscheidt zich van andere traditionele schepen door haar sfeervolle en moderne inrichting en zeer luxe voorzieningen.

Aan boord van De Titaan kunt u zelf actief mee zeilen of comfortabel aan dek heerlijk genieten van de rust en de natuur om uw heen en elkaars gezelschap. Samen met De Titaan bemanning de zeilen hijsen of zelf achter het roer staan. Tijdens het zeilen wordt u voorzien van hapjes en drankjes.

Ontspannen op een droomschip
Heerlijk genieten en algehele ontspanning door heerlijk te zeilen naar waar de wind u brengt en uitstekende verzorging van de inwendige mens. U kunt de bemanning helpen met het hijsen van de zeilen, of lekker op het dek te genieten van de rust en natuur om u heen.

De Titaan is een nieuw gebouwde (!), 2-mast zeetjalk met als thuishaven Amsterdam IJburg en mag uitvaren tot 55 gasten aan boord. Binnen 2 minuten van de Ringweg A10 stapt u aan boord van uw eigen droomschip voor één dag!

de TitaanNieuw en exclusief Zeilschip de Titaan

Arrangementen op maat!
Elk arrangement wordt naar uw wens ingevuld. Het begint al bij het ontvangst met echte cappuccino of latte machiatto, een heerlijke lunch met vers aan boord gebakken broodjes, een volledige bar met ruime keuze aan wijn en dranken, een geweldig bittergarnituur met natuurlijk de enige echte Van Dobben kalfsbitterballen.

Natuurlijk kan deze dag afgesloten worden met een heerlijk diner! Ook hierin zijn de mogelijkheden legio. Van diverse soorten bbq’s en Italiaanse lekkernijen tot een uitgebreide tapas bar en aan tafel uitgeserveerde 5 gangen diners.

Ons dessert buffet alleen is al goed voor minstens één balansdag!

En als het weer niet helemaal meezit, kunt u op De Titaan blijven genieten. We hebben namelijk voor de gasten echte zeilkleding aan boord om niets op het dek te hoeven missen. Het zijn deze details die uw zeildag tot een succes maken.

Wilt u meer weten over deze Exclusieve Zeildag beleven op een luxe Zeetjalk vanuit Amsterdam?