Site TIP: exclusiefweekend.nl

Site TIP: exclusiefweekend.nl

Wil jij binnenkort een onvergetelijk en exclusief weekend organiseren? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op www.exclusiefweekend.nl. Op deze site staan maar liefst 23 mogelijkheden om jullie een onvergetelijk en uniek weekend te bezorgen. Om jullie een beetje op weg te helpen, licht ik enkele gave arrangementen voor jullie uit.

Om te beginnen het 2-daags GaiaZoo arrangement met overnachting in een Kasteel. Met dit arrangement worden jullie hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje op het kasteel. ’s Avonds kun je heerlijk genieten van een luxe 3-gangen diner en de volgende ochtend kun je wakker worden met een uitgebreid ontbijtbuffet. Om het nachtje weg compleet te maken, krijg je ook een entreekaart voor GaiaZOO.

Nog nooit in het noorden van Nederland geweest? Dan is dit jouw kans op het op unieke wijze te ontdekken met het Ontdek de Friese Elfsteden – een weekendje genieten in Stavoren. Met dit arrangement overnachten jullie 2 nachten in een Wijnvat, krijgen jullie 2x een uitgebreid ontbijt, krijg je 2x een culinair 3-gangen diner. Ook krijgen jullie bij aankomst een welkomstdrankje met een eigen gemaakt gebak. Om het noorden te ontdekken, krijg je ook een voucher voor de toegang tot verschillende musea en een stempelkaart voor de 11-stedenroute. Is dat niet een super gaaf en uniek arrangement?

Voor wie lekker de natuur in wilt gaan, is er het Achterhoekse Special – 4 daagse Pittoresk Lochem aanbieding. Hiermee ga je 4 dagen op pad in het mooie en natuurrijke Oosten van het land; de Achterhoek. Je overnacht 3 nachten in een luxe comfort kamer met 3x een heerlijk uitgebreid ontbijt in de ochtend. Daarnaast krijg je op een dag naar keuze ook een heerlijk 3-gangen diner. Om ook even te kunnen ontspannen, kun je ook gebruik maken van de wellnessfaciliteiten.

En zit er al wat voor jou tussen? Nee? Geen probleem, want er staan nog veel meer mogelijkheden op exclusiefweekend.nl!

Recreatief.nl