Menu
Weekendje weg

TOP 3: Romantisch weekendje aan zee beleven

Wilt u uw geliefde even in het zonnetje zetten? Verras hem/haar dan met een prachtig romantisch arrangement en ontspan samen even aan de mooie Hollandse kust. Van Noordwijk aan Zee en Egmond aan Zee tot aan de Zeeuwse kust in Renesse. Tijdens uw verblijf geniet u van een romantisch diner en ’s ochtends staat er een heerlijk uitgebreid ontbijt voor jullie klaar.

Bekijk mijn TOP 3 Romantische weekendjes weg aan zee

  1. Romantisch samen zijn in Noordwijk aan Zee
    Een strandwandeling bij zonsondergang, een uitgebreid diner met verse (biologische) streekproducten, proosten op jullie liefde, ontbijten op bed, kortom; romantische dagen voor jullie samen!
  2. Romantiek in Renesse – 3 dagen samen genieten in Zeeland
    U wilt graag uzelf en uw geliefde eens verwennen? Dan is dit Romantische Arrangement de juiste keus. Van de ontvangst tot het diner en van de overnachting tot aan het champagne ontbijt, met dit arrangement kunt u optimaal genieten. Onze tip? Boek één van onze romantische suites of comfort-plus kamers, dan kan uw verblijf zeker niet meer stuk!
  3. Romantisch genieten aan de Kust – Weekendje weg in Egmond aan Zee
    Romantiek aan de kust arrangement van het 4-sterren hotel in Egmond aan Zee. Slapen in een 4-sterren hotel, uitgebreid dineren, uitwaaien op het strand en genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Dat wordt genieten in Egmond aan Zee!

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl